Her kan du kjøpe eteriske oljer fra doTERRA!

eteriske oljer doterra

I nettbutikken min finner du først og fremst eteriske oljer fra doTERRA, men også litt annet.

Hvis du vil bestille direkte fra doTERRA

Den desidert enkleste (og billigste) måten du kan kjøpe eteriske oljer fra doTERRA på, er å skaffe deg din egen oljekonto. Du kan lese hvordan du kommer i gang med din egen oljestart her.

På denne måten blir varene sendt direkte fra doTERRA og hjem til deg, og du kan få en startpakke til en mye finere pris enn om du skulle kjøpt enkeltoljene. Dessuten får du minst 25% i rabatt på videre bestillinger. Hvis du vet at du kommer til å bruke oljer regelmessig, er det absolutt ikke noe å lure på – en oljekonto er ditt aller beste alternativ.

Om du vil bestille direkte fra doTERRA selv, men uten å bli medlem, er det også et alternativ. Da kan du gå inn på doTERRAs egen nettbutikk og bestille selv. Ta med deg bruksanvisningen!

Hvis du vil bestille gjennom meg

Hvis du heller vil at jeg skal bestille inn for deg samtidig som jeg sender inn min egen månedlige ordre til doTERRA, så kan jeg selvsagt ordne det, og det er derfor jeg har laget denne nettbutikken. Dette alternativet passer for deg som kanskje vil prøve eteriske oljer fra doTERRA for aller første gang.

Gå inn på produktene i nettbutikken og se hva du vil ha. Så mailer du inn bestillingen din. Jeg sender min egen bestilling inn en gang i måneden, omtrent rundt den 15. Da bestiller jeg for deg også, og sender varene herfra så fort de kommer hit (det tar ca 8-10 dager fra jeg selv har bestilt).

(Merk at jeg selv ikke har et lager liggende her – en av de fine tingene med doTERRA er jo nettopp at man slipper å kjøpe produkter man ikke bruker selv!)

Send meg en mail på post [at] skogfrue.no om du vil bestille eller om du lurer på noe!

Meld deg også gjerne på oljenyhetsbrevet mitt (klikk på bildet under), så får du inspirasjon sendt rett til innboksen din!