Nettbutikk

I nettbutikken min finner du først og fremst eteriske oljer fra doTERRA, men også litt annet.

Hvis du vil bestille direkte fra doTERRA selv

Den desidert enkleste (og billigste) måten du kan kjøpe eteriske oljer fra doTERRA på, er å skaffe deg din egen oljekonto. Du kan lese hvordan du kommer i gang med din egen oljestart her.

På denne måten blir varene sendt direkte fra doTERRA og hjem til deg, noe som sparer litt tid.


Hvis du vil bestille gjennom meg

Hvis du helst vil at jeg skal bestille inn for deg, så kan jeg selvsagt ordne det, og det er derfor jeg har laget denne nettbutikken.

Scroll deg gjennom nettbutikken og se hva du vil ha. Så sender du inn bestillingen din. Jeg administrerer fortløpende. Det er ikke alt som er lagt ut her, så du kan også se gjennom doTERRA sin produktkatalog og sende meg en mail om du ønsker å bestille noe derfra.