Livsstil,  Stil & skjønnhet

Grønne skatter fra årets januarsalg

Det er den tiden på året igjen, kjære leser. Butikkene har salg på mange fine bærekraftige klær, og du kan faktisk gjøre et skikkelig kupp om du vet hva du leter etter. Mine kriterier er at det skal helst være bærekraftig og ansvarlig, og det må være så klassisk at det kan fungere uansett hva motebildet om fem år måtte tilsi. Jeg bestreber meg nemlig på å kjøpe klær jeg skal ha lenge, lenge.

I dag har jeg tatt meg en vindusshoppingrunde hos & Other Stories, som har salg frem til 12. januar. Og dette er det som havnet på ønskelista mi. Klikk på bildet, så kommer du til butikken! 😊👇🏻

Dette er som sagt et januarsalg, kjære leser, så varene blir antagelig utsolgt as we speak. Og det varer uansett bare noen dager til. Så om du finner noe der inne som faller i smak hos deg, så kan det være lurt å bestille det mens du enda kan! 😊

2 kommentarer