Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jobbe hjemmefra - Skogfrue.no Deprecated: Funksjonen is_staging_site er foreldet siden versjon 3.3.0! Bruk in_safe_mode i stedet. in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078
jobbe hjemmefra

Jobbe hjemmefra

Lengter du etter friheten til å kunne jobbe hjemmefra, når du vil, hvor mye du vil og med hvem du vil?

Trenger du en jobb som ikke bare gir inntekt, men som også gir mening?

👉🏻 Dette er din mulighet til å realisere akkurat disse drømmene! 😊

Jobben består kort fortalt av å hjelpe andre med å legge om til en mer naturlig og bærekraftig livsstil, og du jobber for et firma som driver etisk og med stort engasjement for både menneskeheten og jordkloden.

Du kan jobbe hjemmefra akkurat på den måten du selv ønsker. Noen inviterer folk og holder presentasjoner i levende live, mens andre jobber nesten utelukkende på sosiale medier.

Det er helt opp til deg hvordan du vil at arbeidsdagen din skal se ut. Du kan tilpasse det til dagjobben din, du kan tilpasse det til familiens behov, og du kan jobbe så mye eller lite du har lyst til.

For min del oppdaget jeg doTERRA på et punkt i livet mitt hvor helse var det jeg måtte fokusere aller mest på. De rene eteriske oljene og produktene ble fort en del av mitt personlige helseregime. De er nå en viktig del av min oppgraderte og betraktelig bedre livsstil.

doTERRA har gjort meg godt. Det er det ingen tvil om. 🥰

Derfor har jeg også stadig større drømmer om å dele mine erfaringer sånn at de også kan komme andre til gode. Jeg elsker jo denne jordkloden!

Min visjon er å bygge et team fullt av villkvinner som har tatt ansvar for sin egen helse og økonomi. Kvinner som brenner for en naturlig livsstil, for planetens helse, og for å skape frihet i sitt eget liv.

Er dette deg? Kjenner du deg igjen?

Da kan du lese mer her, eller sende meg en email på post@skogfrue.no i dag.

Jeg gleder meg skikkelig til å bli kjent med deg! 🤗