blur close up flower hands

Dårlig råd, men trenger yoga likevel?

Det er harde tider for mange, og jeg skjønner problemet. Ofte må barn og familie gå foran egenomsorg, fordi man ikke lenger har noe valg. Eller strømregninga må betales og maten må på bordet før man kan tenke på seg selv. Og jeg er redd mange får den problemstillingen nå fremover, nå som alle prisene går i taket.

Samtidig vet jeg at de som trenger yoga aller mest, ofte er de samme som ikke har mulighet til å betale for det. Faktisk er det en av grunnene til at jeg selv ble yogalærer. Det hele begynte nemlig med at jeg fikk gratis yoga mot å undervise en time i uka selv, og det har forandret veldig mye for meg.

Derfor har jeg lyst til å åpne for alternative betalingsmåter her på yogastudioet mitt også. Det har seg jo nemlig sånn at det er ting jeg trenger utenom å få inn penger på kontoen hver måned.

Og hvis du har noen av de skillsene jeg trenger… Da kan vi faktisk bytte!

Hva jeg trenger?

Jeg suger på markedsføring, for å være helt ærlig. Så jeg trenger først og fremst noen som kan bidra litt med det. Det kan være i form at av du deler om yogatimene mine på dine egne kanaler (blogg, Instagram, Facebook, Snap, TikTok?) eller at du hjelper meg med å lage grafikk som jeg kan dele selv.

Om du er rå på sosiale medier og grafisk design, så har jeg også en facebookgruppe som kan trenge litt hjelp. Og kanskje yogaen burde få sin egen Instagram etter hvert, med inspirasjon og informasjon.

Timeplanen har dessuten plass til deg om du vil bidra med meditasjon, mindfulness, yoga, pilates eller andre ting som kundene vil sette pris på.

Det er mange muligheter her, med andre ord. Du kan selv komme med forslag til et ok bytte om du tenker at det er aktuelt for deg. Men kanskje 5 bilder delt på egen kanal kan gi et klippekort på 5 klipp eller noe sånt, eller at du kan få et semester gratis om du hjelper meg på mine egne kanaler det semesteret?

Send meg en mail og fortell meg hva du vil bytte med yoga!

Hvis det virkelig er krise…

Det kan også være at du er så dårlig at du ikke orker å gjøre noe som helst akkurat nå. Og trenger yoga likevel, men kanskje spesielt akkurat da. Bare at du ikke har råd til å eksistere en gang.

Om dette er deg, kan du også sende meg en mail og fortelle meg om situasjonen din. Jeg har nemlig noen få stipendiater å dele ut, hvor du får gratis tilgang til hele timeplanen om du er helt aldeles utslått og trenger yoga for å komme deg litt opp igjen.

(Det samme gjelder om du kjenner noen du gjerne vil gi et løft i en tung hverdag, men som ikke har mulighet til å ordne det selv.)

Ta kontakt! 💚

👉🏻 Tilbake til yogastudioet

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗