Hjemme

Xbox One – eller hvordan redde verden når man er syk

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Etter at jeg begynte å ta mye bedre vare på meg selv enn før, kom jeg til slutt frem til at jeg måtte gå til anskaffelse av en spillkonsoll. Du skjønner… Når man har jobbet med litteratur en stund, og trenger å koble ut, så er ikke lesing et like godt alternativ lenger. Hodet vil liksom ikke slutte å tenke fag, spesielt ikke om det allerede spinner godt nok fra før.

Så da ble det altså Xbox One på meg. Eller på oss, da. Jeg har jo også en huldreunge, og det er fint å ha en aktivitet som lokker henne ut av hula si. Tweenagere er artige sånn sett, og kvalitetstid handler jo ikke om kosebamser lenger. Nå kan jeg i det minste møte henne i en verden hun synes er kul, og jeg får også den mer eller mindre tvilsomme gleden av å være tilstede når hun spiller online sammen med andre.

Jeg liker å spille selv også, når jeg først tar meg tid til det. For eksempel når jeg er syk, som jeg har vært de siste dagene. Men jeg kan jo ikke akkurat med god samvittighet gå rundt å drepe alt jeg ser, så derfor ble det viktig for meg å finne gode, vakre spill. Gjerne noen som både lar meg slappe av og som gir litt inspirasjon og mening i tillegg.

For tro det eller ei – det er fullt mulig å være Skogfrue og ha en spillkonsoll med relativt god samvittighet.

Se bare her, på disse fantastiske verdenene jeg av og til befinner meg i:

Det er dette jeg sitter og koser meg med når jeg er bare litt for syk og sliten til å redde den virkelige verden. Fargene, musikken, eventyret… det er nok til å bergta meg når jeg trenger å bli bergtatt. Når man ikke har orket å fikse oppvasken, så er et jo en slags trøst at man har reddet et vinterfragment eller åpnet en magisk portal, i det minste. Sånt skal man jo ikke kimse av.

Har du noen favorittspill?

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗