Hjemme

Vi stakk av!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Etter forrige ukes raserianfall påført av Forsvarets avtale om å bedrive nattetrening av Herculespiloter utenfor soveromsvinduet mitt (jeg vet det høres helt sinnssykt ut!), hentet jeg en ganske drittlei unge på skolen på fredags ettermiddag.

Hun ble ikke mindre drittlei når jeg fortalte henne om disse nyhetene, for å si det sånn.

Det var på tide å gjøre noe.

Først tok vi en lang kjøretur for å se etter alternative steder å bo, mens vi løste verdensproblemer og spiste sjokolade i bilen.

Deretter tenkte vi «fuck it», bestilte oss et hotellrom og stakk av. Noen ganger må man bare vekk.

Langesund ligger i passe avstand. Det er bare litt over en halvannen time å kjøre herfra, og det tar oss helt fra telemarksskogen til vakkert hav. Det er to forskjellige verdener, og det er så bra. Vi kan jo skifte miljø helt med minimal innsats.

Langesund er også perfekt for alenemor med barn som skal underholdes. Quality Hotel Skjærgården har nemlig en ganske stor badepark, med sklier for små og store, og ikke mindre enn tre boblebad for de voksne.

Ja, det er så bråkete som du kan forestille deg. Det er alltid mange familier der, med barn i alle aldre. Alt fra småkryp som ikke kan krabbe enda, til store unger som min.

Men bråket gjør ikke så mye så lenge du vet at du bare kan tusle opp trappa og inn på et stille og rent rom med komfortable senger etterpå. Helt ærlig. Til og med jeg overlever det.

Så, da ble det en natt på hotell sammen med en lykkelig unge som hadde fått bada noen timer og spist pizza etterpå.

Det var vel verdt det. Humøret ble betraktelig bedre på oss begge så fort vi kryssa den første kommunegrensa. Det gjør underverker å komme seg bort herfra.

Vi må gjøre mye, mye mer av det fremover.

Så da er mitt spørsmål til deg, kjære leser:

Vet du om noen perler vi bør besøke?


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds