Velværepakke

Er du også lei av at det er miljøgifter i nesten alt du får kjøpt i butikkene? Da har du kommet til rett sted!

Jeg kan nemlig tilby deg en månedlig velværepakke fra doTERRA, full av rene produkter som kan brukes av hele familien din. Du velger selv hvilke produkter du vil ha fra måned til måned, og du kan hoppe over så mange måneder du vil. Om du ikke bestiller på et år, så slettes du bare fra systemet. No questions asked.

Det som skal til, er at du først bestiller deg en startpakke. Du kan velge mellom flere forskjellige, og du velger den som passer best til deg. Fordelen med en slik startpakke, er at du sparer sykt mye penger i forhold til å skulle kjøpe hvert produkt til normalpris. I denne pakken er innmelding og fraktkostnader allerede bakt inn, så det er ikke mer å stresse med for din del.

Du kan velge ut og bestille startpakken din her, så fikser jeg resten for deg.

Etter ca 10 dager får du produktene dine, og det er bare å kose deg med dem.

Du får også tilgang på din egen oljekonto (informasjon kommer tilsendt på email). Her kan du så legge inn de produktene du ønsker i en månedlig velværepakke, som sendes automatisk til deg på den datoen du velger.

Hva jeg ville valgt?

Sjampo, balsam, dusjsåpe og tannkrem er personlige favoritter som det går mye av her i skogfrueheimen. Bodylotionen er også kjempegod, og du kan ta med deg noen eteriske oljer du kan dryppe i den (i seg selv er den luktfri).

Du kan dessuten velge deg kosttilskudd, hudpleie og eteriske oljer i skjønn forening. Her finner du en full oversikt over produkter du kan velge og vrake mellom.

Det er helt opp til deg selv hva, hvor mye og når du vil sette opp bestillingene dine.

Ta gjerne kontakt med meg, så hjelper jeg deg gjerne om du lurer på noe! 🙂

PS! Er du også interessert i å jobbe hjemmefra med naturlig livsstil? Da kan du klikke her.