Journalen

Velkommen, februar!

Det ville være en regelrett løgn å si at “januar gikk så fort!”, for det gjorde den ikke. Den var faktisk ganske seig, for jeg begynte det nye året med en skulder som ikke ville mer og et håndledd (på den andre siden) som ikke kunne belastes. Og så ble jentungen syk i tillegg.

Året startet ikke helt som jeg hadde tenkt, med andre ord.

Jeg skulle dermed ønske jeg kunne si “ny begynnelse i februar!!” som et plaster på såret, men få dager etter at håndleddet endelig lot seg bruke igjen, røyk nakken i en kraftig kink idet jeg skulle børste håret. Det betyr at jeg er relativt immobil igjen, her jeg sitter.

Dermed forsvinner alle store drømmer ut av hodet mitt også. Alt jeg egentlig kan tenke på nå, er å hvile denne nakken sånn at den kan bli bra igjen. Heldigvis har jeg noen yogatriks på lur, pluss eteriske oljer og lydbøker i lange baner. Det går helt fint, selv om det unektelig er ørlitegranne frustrerende.Men. On the bright side.

Jeg har klart å rydde veldig mye i januar, på tross av alt. Fem bæreposer med bøker har blitt kjørt til brukthandelen, og jeg har kastet ut over en søppelsekk med gamle klær fra klesskapet. Kjøkkenskapene fikk seg også en opprydding, så hverdagen har fått en bedre flyt.

På tampen av måneden investerte jeg også i en robotstøvsuger, som gjør livet betraktelig enklere i og med at jeg kan trykke på en knapp og få støvsugde gulv. Du aner ikke hvor magisk dét er før du har hatt chinchillaer i stua, tro meg! 🙂

Denne bloggen satt faktisk ny besøksrekord (igjen) i januar, og det er jeg ganske veldig fornøyd med. Det betyr at stadig flere leser det jeg skriver og kanskje også lar seg inspirere til en litt mer naturlig livsstil. Intet kan glede mitt hjerte mer enn det. Det er moro å se fremgang!

Så, hva skal februar bringe?

NÅR denne kroppen endelig bestemmer seg for å være noe i nærheten av samarbeidsvillig, skal jeg begynne å trene igjen. Det var et løfte jeg ga meg selv allerede i desember, men omstendighetene har bare ikke vært riktige for det enda.

Jeg tenker å begynne veldig enkelt, med 30 minutter aktivitet hver eneste dag. Og siden jeg vet kroppen går i stykker for ingenting for tida, så har jeg tenkt å alternere mellom flere aktiviteter, for ikke å skape stressbelastning mer enn jeg må.

Turer i skogen, svømming, soft vinyasa yoga og ellipsemaskin står på planen, i tillegg til den myke yinyogaen jeg selv underviser i. Jeg tror det vil gi nok variasjon til at det fungerer i det lange løp. Jeg må bare finne ut hvordan jeg finansierer det, for både svømming og tilgang til ellipsemaskin har blitt ganske dyrt.

(Er det ikke ironisk at du ikke får honnørkort og halv pris mens du fortsatt går på AAP og har et slags håp om å bli friskere, men må vente til du offisielt er erklært ufør? Jeg har prøvd å be om støtte til dette mange ganger, og fått avslag.)

Men jeg finner ut av det. Jeg gjør alltid det.

Og jeg har begynt å glede meg. Det er på tide for denne kroppen å våkne sakte til liv igjen og strekke seg mot sola.

Har du noen vakre planer for februar?

Vil du ha mer? Følg Skogfrue på Bloglovin', så har du alt på ett sted!
 

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.