pile of books
Hjemme

Våropprydding – vil du ha mine brukte bøker?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg har en lei uvane, kjære leser. Jeg kjøper altfor mange bøker, altfor ofte, og nå er bokhylla mi i ferd med å knele. Du vet hvordan bøker til slutt bare begynner å legge seg oppå de som allerede står pent plassert? Der er vi nå. Nesten i alle hyller. Og da er det på tide å rydde litt.

Så, i går begynte jeg å lage min egen salgshylle på Bookis.com. Om du ikke visste om det, så er dette en bruktbokhandel hvor du både kan legge dine egne bruktbøker til salg, og kjøpe bruktbøker fra andre.

Min Bookishylle finner du her.

Akkurat nå ligger det ni bøker der, men jeg kommer til å fylle på etter hvert som jeg jobber meg gjennom hyllene mine. Det er litt å ta av, for å si det sånn..!

Genrene er, ikke overraskende, litt spirituelt og litt økologisk. Noe nytt og noe gammelt. Og litt sånn ymse, av bøker jeg enten har fått eller ikke har noen god forklaring på hvorfor jeg kjøpte.

Etter hvert kommer jeg også til å legge ut noen tarotkort og orakelkort til salgs – de ligger jo også her i hyller og skuffer og samler støv, mange av dem.

Har du forresten tenkt over det? At alt det rotet du har rundt deg hjemme pleide å være penger en gang? Og at det kanskje kan bli litt penger igjen, om enn noe redusert i forhold til det du ga? Forbrukersamfunnet slutter aldri å fascinere meg.

Men uansett – kanskje noen av mine gamle bøker vil gi deg glede og inspirasjon.

Gå inn på Bookishylla mi og se!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗