Journalen

Ting jeg ønsker meg til campingvogna i sommer

Inneholder annonselinker.

I fjor, kjære leser, fikk jeg min aller første campingvogn! Jeg sydde gardiner, kjøpte inn puter, og fylte skapene med drikkekrus, asjetter, bestikk og alt som ellers hører til. Og jeg fikk meg noen skikkelig fine turer, både sammen med familie og helt på egenhånd.

Nå er sommerferien snart her igjen, og jeg kan pakke med meg hjemmekontoret mitt og gjøre det om til campingkontor isteden. Alt er jo allerede klart i campingvogna, og det skal bare en liten klesvask til nå før jeg feier over gulvet en siste gang og erklærer ferien for åpnet.

Men det er et par ting jeg ikke rakk å få på plass i fjor, og det skal etter planen inn i år.

Vil du vite hva?

Selvsagt vil du jo det. 😊

Dette er det jeg vil ha ute etter hvert:

Solcelledrevet lyslenke // foldestol med bambusbein // kaffebord // solcelledrevet bordlampe

Inne i campingvogna mangler jeg egentlig ikke så mye nå, annet enn litt fin dekor, underholdning og en ny vannflaske. Akkurat nå ligger det et par i plast der, men det er jeg jo ikke så glad i.

LED-lys // vannflaske // kunstig hengeplante (fordi alt annet kommer til å dø) // brettspill (Carcassonne: Hunters and Gatherers)

Jeg vet enda ikke hvor turen vil gå, kjære leser. Bensinprisene begrenser det jo unektelig ganske mye i år. Men jeg vil nedover til sjøen en tur. Heldigvis er den bare en times tid unna, så det blir ikke så dyrt.

Og kanskje – bare kanskje – jeg skal driste meg til villcamping oppi skogen et sted. Det er noen små greier jeg må finne løsningen på først (drikke vann som har ligget på varm plast er ikke så lurt, og hva med utedo, egentlig?), men snart er vel tiden inne for det også. Absolutt lavbudsjett-ferie, men likevel med en viss komfort. Jeg kan like det. 😊

PS! Melder du deg på nyhetsbrevet, så får du en PDF med grønne og gode sparetips! 🍃

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.