Journalen

Summer Vibes

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Biene summer.

Jeg trodde aldri den setningen skulle gi meg så mye lettelse, så mye bakkekontakt og så mye håp. Men biene summer, og det betyr at akkurat her i mitt lille hjørne av verden, er økosystemet i relativt god harmoni. I det minste håper jeg at det betyr det.

Det er søndag, jeg er litt sliten (for mye crappy mat i går, det straffer seg fort for meg), og jeg sitter ute på plattingen min og skriver. Lysten til å blogge har kommet tilbake etter noen uker hvor hjernen min var opptatt med helt andre ting, og nå prøver jeg å finne ut hvordan jeg kan gjøre bloggingen litt enklere for meg selv. Jeg blir stressa av å skrive på mobilen, og jeg orker ikke drasse på laptopen overalt, men jeg har en gammel mini-pc som kanskje kan komme til nytte igjen. Problemet er bare at den er så uendelig treg, sånn at teksten henger og plutselig begynner midt i den forrige setningen jeg skrev.

Men men. Klarte jeg å skrive en hel masteroppgave på denne, så klarer jeg nok noen blogginnlegg også, tenker jeg. Og så skal jeg se om jeg får tak i et eksternt tastatur til mobilen – det blir kanskje enda enklere. Jeg har nemlig lyst til å blogge mye oftere, og mer om hverdagslige småting. Jeg har holdt på med blogg en stund, og jeg skrev en del om de første årene som mamma. Det er så fint å ha noe å se tilbake på, noe som er mer lowkey og sånn det var den dagen, istedenfor det evige stresset med SEO og perfekte bilder. Perfekt betyr nemlig at det blir mindre som blir gjort, så nå tenker jeg som sagt at jeg vil prøve å gjøre det litt enklere for meg selv.

Ellers begynner sommervibbene å komme for fullt her. Treet over plattingen min står snart i full blomst med sine rosa kaprifol-lignende blomster, og både bier og sommerfugler ser ut til å ha det helt utmerket med det.

Sykkelen min har også stått opp fra vinterdvalen nå. I går tryllet pappa litt ny olje på kjedet, og dermed kan bilen parkeres mer fremover. Og jeg blir like overrasket hvert eneste år over hvor skjønt det kjennes å bare sykle istedenfor å ta bilen. Har du også merket det? Det er noe med friheten, vinden i håret, alle snarveiene du kan ta, parkeringen du slipper å lete etter…. Det er frihet. Det er sommerfølelsen over alle sommerfølelser, nesten, den sykkelen. Jeg er aldeles ikke noen sporty, energisk sjel, bare så det er sagt, men sykkel er bare gull. Jeg tror jeg skal kjøpe meg noen sånne sidevesker til å ha bakpå, for da kan jeg bruke den mer til handling av matvarer og slikt også.

Så det var vel egentlig en kjapp oppdatering herfra, på en solfylt søndag med bier som summer og treet som blomstrer. Håper du lager deg en god søndag også!


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds