stueinspirasjon
Hjemme

Stueinspirasjon

//Annonse//

Ser det litt tomt ut hos deg nå som jula er ryddet vekk?

Jeg har ikke helt kommet så langt at jeg har ryddet vekk min enda, men jeg gruer meg litt til den tomme følelsen som alltid kommer da. Stua mi er for det meste hvit og beige, så når alt det røde og grønne forsvinner, så er det nesten som om jeg hører ekkoet gjalle her inne.

Derfor tenkte jeg i år at jeg skulle pusse opp litt. I alle fall henge noen nye ting på veggene, for å få en frisk og ny følelse nå på nyåret. Kanskje den også kan vare til langt utpå våren. Det ville vært fint. Og jeg trengte litt stueinspirasjon.

Det er en stund siden sist jeg tenkte så mye på interiør, men jeg vet det er en generelt sterk naturtrend nå. Folk ser ut til å få en stadig sterkere lengsel mot det naturlige, og det gleder mitt hjerte at det er så mye fint å få kjøpt nå! Jeg sitter og ser på lerretene hos BGAfotobutikk.no, for eksempel. Jeg elsker bilder av skogsdyr, og jeg kunne godt tenke meg å ha denne majestetiske skapningen foreviget på veggen i stua!

 

 

Du finner også gaupe, ørn og rådyr der inne, og de har i tillegg fine planteplakater som gir et enklere og renere preg. Det er bare å klikke seg rundt for å få litt stueinspirasjon!

Og du? Husk også at vi trenger kontakt med naturen! Om du føler deg litt ekstra lykkelig av å kikke på sånne bilder, så er det dine urgamle naturinstinkter som slår inn. Og det er jo slett ikke dumt å la din indre huleboer bli beroliget av grønn og vakker natur, selv om du bare er i stua! Det kan gjøre underverker for stressnivå og generell velværefølelse, så fyll hjemmet ditt med så mye naturdekor du bare klarer i år. 🙂

 

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


5 kommentarer

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗