nymånerituale
Journalen

Nymånerituale: Slipp taket i dritten

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Månen var på sitt aller mørkeste på formiddagen i går, og det er, i følge månemagien, klart for å gi slipp og begynne på nytt. Om du har ørlittegranne hedensk blod i årene dine, kan du koble deg på månens fase og dra nytte av energien i ditt eget liv ved å gjøre et nymånerituale. Hvis du har du noe du vil bli kvitt i livet ditt, eller om du bærer med deg noe du ikke gidder å drasse på lenger, er dette et godt tidspunkt å rydde opp på sånn at nye ting kan vokse frem.

Sett deg ned på et rolig sted i dag, og pust dypt inn og ut noen ganger. Kjenn at du lander i deg selv, og at du er tilstede her og nå i kroppen din. Så kan du legge den ene hånda på mellomgulvet og den andre hånda på hjertet, og begynne å føle gjennom ting. Er det noe som kjennes tungt når du tenker på det? Kommer det opp vonde følelser når du sitter sånn og lar deg selv oppleve det? Er det egenskaper ved deg selv du er klar til å forandre på? Dette er det du kan bygge ditt nymånerituale rundt.

Skriv det ned. Punkt for punkt. Og så klipper du opp arket du skrev det på i små lapper eller strimler, sånn at du får én ting på hver lapp.

Du har noen forskjellige valgmuligheter for å bli kvitt det. Om du er i nærheten av et vann eller en elv, kan du gå ned dit i kveld. Finn roen i deg selv, og fokuser på en og en lapp. Hold den i hendene dine, og send all den negative energien inn i lappen. Og så kaster du den ut i vannet, der den etterhvert vil oppløses og bli borte.

Om du ikke har vann i nærheten, kan du isteden bruke ild. Om du har en peis, kan du kaste dritten til flammene. Om du bare har en ildfast form eller en kjele tilgjengelig, kan du la lappene dine brenne opp i den. Eller, om du føler for å droppe all dramatikken og heller ha et nymånerituale på en mer because fuck you that’s why-måte, kan du rett og slett bare putte dritten i do og dra opp. Spiller ingen rolle, bare det kjennes riktig og du blir kvitt det!

Lukk øynene og visualiser hvordan alt sammen løses opp og blir borte. Kjenn på tomrommet det skaper. Og kjenn at dette tomrommet nå blir et rom av uendelige muligheter for å skape noe nytt, friskt og bedre i livet ditt.

Om du er klar for det, kan du ta et nytt ark og skrive ned hva du aller helst vil skape i det nye rommet du nå har skapt. Men denne arket brenner du ikke. Dette tar du vare på, og legger på et spesielt sted for trygg oppbevaring.


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds