Journalen

Nyforelsket i blogg igjen!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg falt litt av. Jeg innrømmer det glatt. Det er noe med at de raske feedene går for fort, det er for mye støy, og en hel gjeng med instagramfolk har i tillegg begynte å poste korte videoer av seg selv der de danser rare danser og mimer til sanger. Flere ganger i uka.

Og jeg bare….

Kan ikke.

Det blir for mye.

Så jeg oppdaget plutselig at jeg hadde tatt en ufrivillig og uplanlagt pause fra alt sammen. Plutselig var det mange dager siden sist jeg hadde vært inne på Instagram. Og bloggen har bare gått sin gang nesten uten min tilstedeværelse de siste ukene.

Men like uplanlagt var jeg tilbake igjen.

Jeg kjøpte meg nemlig et nettbrett for en liten stund siden. Et nytt et, som ikke trenger 10 minutter på å skifte tab. Og med det kom også et behov for litt opprydding og gjennomgang av hele min virtuelle eksistens.

Det er rart med det når man først skal tenke gjennom hvilke apper man skal ha og hvordan det hele skal organiseres.

Og det viser seg at det finnes en app som jeg faktisk savner, midt oppi alt det virtuelle kaoset av lyd og bilde for tida.

Gode gamle Feedly.

Det er kort og enkelt fortalt en app (og et nettsted) hvor du kan samle alt du har lyst til å lese på ett sted. Du kan abonnere på blogger der også, og sortere alt sammen i kategorier. Og så kan du stjerne de beste innleggene og spare dem til egne tavler, sånn at du lett finner dem igjen senere.

Det er helt briljant, synes jeg.

Jeg har foreløpig en kategori for livsstilsbloggere, og en for yoga og naturlig velvære. Det er det jeg har lyst til å lese om for tida.

Når jeg står opp om morgenen nå, kan jeg bare åpne Feedly på nettbrettet og ha et ferskt og spesialtilpasset magasin foran meg. Bare favorittene, med de fineste temaene, servert ved siden av tekoppen til frokost. Ingenting annet. Ingen forstyrrende videoer, ingenting som bare flimrer i vei med nye varsler hele tida…. Bare fine ting. Uten stress.

Jeg elsker det!

Blar du deg langt nok ned på denne bloggen, finner du en Feedly-knapp der. Klikk på den, så kan du legge meg til i din egen Feedly! 😄

Plutselig ble jeg inspirert nok til å fikse litt på min egen blogg også, så i dag har jeg ryddet i kategorier og fått på plass en ny logo.

Jeg vet de sier blogging er dødt. Og jeg trodde nesten på det en stund selv.

Men kjære leser, det finnes fortsatt en vakker og stillegående elv av inspirerende blogginnlegg der ute, selv om sosiale medier plutselig har blitt et tivoli.

Det var bare det jeg ville si i dag. Løp inn og sett opp Feedlyen din, om du ikke allerede har gjort det! 😊

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗