online yoga
Naturlig helse

Nå kan du få online yoga med Yogafabrikken i stua di!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

2020 har vært et merkelig år, og mange har måttet tenke nytt på ganske mange områder. I fjor høst begynte jeg på prosessen med å sertifisere meg i yin yoga, men en av de tingene jeg ikke hadde sett for meg da, var at jeg kom til å holde timer med online yoga. I mars ble det likevel et faktum når koronanedstengingen kom. Da gikk vi raskt i gang med å sende live i en facebookgruppe, som en provisorisk løsning der og da.

Vi er ikke helt der igjen ennå. Denne kommunen har ingen smitte å snakke om, og det ene tilfellet som er, er under kontroll. Vi er ikke der at vi tvinges til å stenge ned. Ikke ennå, i alle fall.

Likevel merker jeg jo at folk begynner å bli mer forsiktige. Statsministeren har bedt alle om å holde seg mest mulig hjemme, og vi vet rett og slett ikke noe mer fra uke til uke nå, vi heller.

Plutselig kan vi være nedstengt igjen. Plutselig kan varselet bare komme.

Og derfor har vi vært i forkant og fått løsningen på plass allerede nå: Vi går online med yogatimene våre. Denne gangen er det satt opp som et integrert tilbud sammen med de ordinære medlemskapene.

Og det betyr, min kjære og vakre leser, at jeg kan holde mine yinyoga-timer også for deg. Selv om du bor langt vekk!

Kanskje du har hatt lyst til å prøve en time en stund, men ikke kommet deg over den kjente dørstokkmila. Eller kanskje du er i en opptreningssituasjon hvor du må prøve deg litt frem etterhvert. En skjerm med online yoga i stua gir deg akkurat den muligheten da.

Det kan også være fint når snøen kommer og bilen stopper, ungene er syke, du er litt ekstra sliten, julestresset tar overhånd eller livet bare skjer.

Kanskje det faktisk er da du trenger yoga aller mest.

Det kan være mange grunner til at online yoga er riktig for deg.

Og det er godt for oss å vite at løsningen er på plass i tilfelle vi blir stengt ned igjen. Vi vil klare å ta vare på kundene våre uansett hva.

Sånn får du yogatimene hjem i stua:

Hvis du er medlem på Yogafabrikken fra før, har du nå automatisk tilgang til de online yogatimene via appen. Det betyr at du faktisk kan velge hvor du vil ha timen hen – fysisk tilstede sammen med oss i salen, eller på skjermen hjemme hos deg selv, på hytta eller hvor som helst der du har nettilgang.

Onlinetimene funker på den måten at du booker timen på nettsiden eller i appen. Da får du tilsendt en email med link før timen begynner. På denne linken finner du sendingen fra yogasalen. Foreløpig sendes de timene som allerede er satt opp på timeplanen, og timene går som normalt – om enn med begrensning på plasser i salen på grunn av styrket smittevern.

Om du bare vil være med på online yoga uten å ha ordinært medlemskap, har du nå flere muligheter. Månedspris for online yoga er enten 199 kroner (med bindingstid) eller 249 kroner (uten bindingstid). Du kan også bare kjøpe en drop-in-billett til 100 kroner ved behov – eller et ukeskort til 199 kroner. Alt er lagt opp til at du kan finne det tilbudet som passer best for deg, i en situasjon som kanskje er litt uoversiktlig og usikker.

Jeg håper du finner noe som passer for deg, og jeg håper at jeg ser deg!! Mine timer, om du skulle lure, er på tirsdag kveld og fredag formiddag. <3

Du finner Yogafabrikkens nettstudio her!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗