private yogatimer
Journalen

Nå kan du booke private yogatimer med meg!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Nytt år, nye muligheter – helt bokstavelig talt! Nå kan du booke private yogatimer med yours truly, slik at vi kan sette sammen et YinYogaprogram som er spesialtilpasset deg og dine ønsker og behov. Og du booker dem i den appen du vanligvis booker Yogafabrikkens timer i.

Jeg har gått og tenkt på dette lenge nå, og hadde faktisk bestemt meg allerede for at til høsten igjen skal jeg sannelig gjøre det. Men når jeg plutselig fikk spørsmål om jeg var klar allerede nå, bestemte jeg meg bare for å kaste meg ut i det.

For det er noe med det: Yinyogatimene er jo så rolige og meditative at det ikke alltid er ønskelig med masse snakking og demonstrering av ulike alternative stillinger underveis. Det viktigste du lærer, er faktisk å finne ro. Denne stillheten er en så viktig del av disse timene at andre ting ofte kommer litt i bakgrunnen.

Med private yogatimer åpner denne muligheten seg mer. Da kan man justere på ting, eksperimentere og prøve seg frem litt, uten å være redd for å forstyrre noen andre. Og hver enkelt får mest mulig ut av praksisen sin.

Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med dette. Det skal bli fint å kunne gå litt mer i dybden med den enkelte, og gi et enda bedre tilbud enn det som allerede er der.

Foreløpig har jeg satt meg som tilgjengelig for booking på tirsdags kveld og tordags ettermiddag, og du er hjertelig velkommen til å booke meg.

Det du da må gjøre, er å laste ned appen Mindbody og lage deg en gratis konto der. Så søker du opp Yogafabrikken, og velger «appointments» oppe til høyre. Velg «yoga», og finn meg i lista. Klikk deg videre og se når jeg er tilgjengelig. Tirsdag og torsdag er som sagt de dagene jeg har satt meg opp foreløpig, men ta gjerne kontakt om du ønsker et annet tidspunkt.

Alle private timer holdes på Yogafabrikken på Notodden, med mindre det er spesielle omstendigheter som krever en annen lokalisering.

Og husk: Du kan også bli med på alle mine yogatimer via skjermen nå. Disse kan du også bare booke i Mindbody, så får du en link til livestream en halvtimes tid før timen starter.

Håper jeg ser deg! 😊

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗