morsdag og valentines
Naturlig livsstil & DIY

Tips til morsdag og Valentines: Holmsbu Hotel & Spa

//Reklame//

En gang for mange år siden, fikk jeg en fin bursdagsgave av søstrene mine. Det var et opphold på Holmsbu Hotel & Spa, og begge søstrene mine var der sammen med meg. Det ble et godt minne for livet. Vi badet, koste oss, fikk massasjer og ansiktsbehandlinger, og vi hadde rett og slett en helt fantastisk dag! Jeg har alltid ønsket å dra tilbake dit, og en dag om ikke lenge tror jeg sannelig det skal bli en realitet igjen. Jeg har jo faktisk bursdag også om ikke så lenge…. 🙂

På Holmsbu Hotel & Spa har de nå et supergodt morsdags- og Valentinestilbud. Til en rimelig pris kan du nå få tilbringe litt virkelig kvalitetstid sammen med en søster, en venninne, din mor eller din kjære. Inkludert i dette tilbudet er en natt på hotellet, frokost, treretters middag og en flaske musserende vin, i tillegg til at du får tilgang til spaavdelingen. Om behandlingene er like avslappende og gode som den gangen jeg var der, så er det virkelig verdt det.

Det fineste med Holmsbu Hotel & Spa er at de gjør så godt de kan for å ha et bærekraftig tilbud. De legger stor vekt på at alt skal være riktig i alle ledd, og selv om de også er veldig klar over at de har et langt stykke igjen å gå, så får de til mye positivt. De er bevisste på å unngå matvarer som ikke fremstilles på dyre- og miljøvennlig måte, og denne såkalte rødlisten revideres årlig i samarbeid med WWF, Dyrevernalliansen og artsdatabanken i Norge og Sverige. De kartlegger også alle leverandører – inkludert de som leverer bomull til håndklær – for å se på hvilke tiltak som kan gjøres for å redusere miljøbelastningen.Holmsbu Hotel & Spa er med i hotellkjeden Nordic Choice, som er den første hotell- og restaurantkjeden fikk bronsemerket i henhold til Debios nye sertifisering. Det betyr blant at minst 15 av produktene du får servert til frokost, er økologiske. Og de har sågar satt seg et stort, hårete mål: Du skal leve mer miljøvennlig hos dem enn du gjør i ditt eget hjem.

Du kan med andre ord nyte oppholdet ditt med god samvittighet, i visshet om at du faktisk støtter noen som prøver å gjøre det riktig. Det er i seg selv verdt en hel masse!

Kanskje det er i år du endelig skal leve ut spa-drømmen og gi deg selv litt velfortjent luksus? 🙂

 

Skriv gjerne ditt eget innlegg om dette, og link til meg meg om du lot deg inspirere!

PS! Følg meg gjerne på Instagram og Facebook, så blir jeg lykkelig!
 

2 kommentarer