morgenrutiner
Naturlig helse

Morgenrutiner i desember

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Desto mørkere og kaldere det blir, desto viktigere er det for meg å ha noen gode morgenrutiner på plass. Om bare dagen får starte riktig, så blir jo gjerne resten av den bra også. Og det varierer litt hvilke morgenrutiner jeg har. Behovet og timeplanen endrer seg jo gjennom året, men dette er sånn det ser ut nå i desember.

Dagen min begynner klokka sju. Da skrur lysvekkerklokken min seg på, og lyset blir gradvis sterkere frem til klokka er halv åtte. Mobilalarmen skrur seg da på i tillegg, med en myk og rolig spilleliste fra Spotify. Det fikser jeg med appen Google Klokke – og her er også Google-assistenten klar med en morgenrutine.

Når jeg skrur av alarmen, kommer nemlig Google-assistenten min på. Han ønsker meg god morgen, og forteller meg om dagens kalender. Når han er ferdig med det, begynner han å spille av en bok fra Google Play Bøker. Akkurat nå er det Think and Grow Rich som spilles, for å gi meg et godt mindset fra første sekund.

Etter at jeg har hørt på lydboka så lenge jeg har tid til (jeg pleier å sette den på sovemodus etter ett kapittel), står jeg opp og drikker en god flaske med vann. Litt etter hva behovet er, har jeg også oppi en dråpe med eterisk olje. Akkurat i dag var det fennikelolje for å hjelpe fordøyelsen litt.

Neste steg i morgenrutinen min er å sette på vannkokeren for å forberede en kopp te. Mens vannet koker, rydder jeg også ut og inn i oppvaskmaskinen, og hele denne rutinen har også sin egen underholdning. Jeg liker godt å ta frem nettbrettet for denne delen av dagen. Da lar jeg YouTube spille noen motiverende videoer om doTERRA, organisering, blogging eller noe annet som vekker livsgnisten.

Så er det te og en sunn frokost. Akkurat nå er det yoghurt naturell med blåbær og litt oppkuttet grønt eple oppi. Og mens jeg fortsetter å se på YouTube, tar jeg også frem desembers høydepunkt: Flax-kalenderen, som tar meg et lite skritt nærmere millionene mine for hver dag. Kanskje!

Etter frokost tar jeg med meg nettbrettet inn på badet, og lar det fortsette å inspirere meg der. Om jeg trenger en skikkelig oppkvikker, bruker jeg peppermynteolje på tørrbørsten først. Etter dusjen bruker jeg doTERRAs Facial Wash og min egen blanding med retinol, kokosolje, geraniumolje og frankincence på min smått aldrende hud, børster håret, tar på smykkene og kler på meg.

Trenger jeg litt ekstra pleie, i form av for eksempel litt Deep Blue på nakken eller yoga, legger jeg det inn her, før jeg begynner på noe annet.

Morgenrutiner av denne typen gjør meg klar for resten av dagen. Ikke bare er jeg mett og fornøyd med bra mat, men jeg er også inspirert og motivert for dagen og har allerede drukket omtrent en tredjedel av det vannet jeg bør drikke. Og dét er gaven som bare fortsetter å gi. ❤


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds