photo of teacup on top of books
Journalen,  Økonomi

Min leseliste for 2023

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

En av de tingene jeg egentlig savner i livet mitt, er bøkene. Jeg pleide jo å lese så mye før, og jeg hadde alltid en bok med meg. Først i pocketversjon i veska, og så på Kindle eller en app på mobilen. Det var alltid en eller fem bøker på gang. Men så falt jeg litt ut av hele greia, og jeg har egentlig ikke lest så mye i det siste. Det tenker jeg å gjøre noe med i år, så nå har jeg laget meg en leseliste med inspirerende og tankevekkende bøker jeg tenker å kose meg med.

Det blir en for hver måned, for å gi meg selv litt rom for å reflektere og implementere også. Det er jo ikke meningen at sånne bøker bare skal fortæres. Og så ligger hovedfokuset på bøker som kan bygge opp business og økonomi, for det er det jeg trenger aller mest i år. Noen av dem har jeg lest før, men dette er bøker som tåler å bli lest igjen og igjen.

Så, kjære leser, med forbehold om at det kan komme nye og spennende utgivelser som får prioritet: her er min leseliste for 2023!

Januar: How to Win Friends and Influence People // Hvordan vinne venner, av Dale Carnegie

Februar: You Are a Badass at Making Money, av Jen Sincero

Mars: Min medisin, av Gunhild Stordalen

April: Stolen Focus // Stjålet fokus, av Johann Hari

Mai: Think and Grow Rich, av Napoleon Hill

Juni: The 15 Invaluable Laws of Growth, av John C. Maxwell

Juli: Girl, Wash Your Face // Det er løgn!, av Rachel Hollis

August: Financial Feminism, av Jessica Robinson

September: The Subtle Art of Not Giving a F**k // Den edle kunsten å gi f**n, av Mark Manson

Oktober: Start with Why, av Simon Sinek

November: The Psychology of Money, av Morgan Housel

Desember: Financial Feminist, av Tori Dunlap

Har du lest noen av disse? Eller har du lyst til å lese dem sammen med meg? 😊


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds