Frønæring

Mine erfaringer med frønæring etter fire måneder

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

I dag, kjære leser, er det på dagen 4 måneder siden jeg fikk min første pakke med Soul frønæring i posten. Jeg begynte for å teste det en liten stund, og klarte ikke stoppe. Det kjennes for bra i kroppen, og det gir meg for mye til at jeg noen gang vil la det gå. Og det er på tide med en liten oppdatering igjen, så i dag får du mine erfaringer med frønæring så langt.

Det jeg ikke fortalte deg så mye om forrige gang, var kroppsvekt. Jeg var virkelig ikke på noe godt sted. Fitbit forteller meg nå at jeg veide 83,2 kg den dagen jeg hentet min første pakke med Soul frønæring på Rema. Det ga meg en BMI på 28,8, noe som aldeles ikke er heldig med tanke på den diagnosen jeg har.

Jeg har tidligere forsøkt å gå ned i vekt gjentatte ganger, uten å lykkes nevneverdig med det. For det er jo noe med at når man mangler energi, så er instinktet å spise mer. Lot jeg være å (over)spise, ble jeg sengeliggende syk og søvnløs, så det var en sirkel jeg bare ikke kom meg ut av.

Men så skjedde altså magien likevel.

Soul frønæring inneholder så mye bra

For å være helt fair her, så gjorde jeg flere ting. Jeg begynte i akupunkturbehandling i januar. Jeg kjøpte meg en Garmin-klokke med stressmåling i februar, og jeg fikk et infrarødt saunateppe i mars. Alt dette spiller nok inn, sammen med litt roligere livssituasjon generelt. Det er veldig sjelden bare EN ting som har effekt alene. Jeg tror veldig på det holistiske samspillet hvor summen av ting blir mer enn hva enkeltdelene skulle tilsi.

Det tar likevel ikke noe bort fra hva som skjer når jeg drikker en liten pose Soul frønæring. Eller hva som skjer når jeg forskrekkelig nok går tom. Det er sånn jeg vet at dette har en signifikant effekt alene. Mine erfaringer med frønæring nå er at jeg helst ikke burde gå tom.

For la oss ta en liten oppsummering av hva den lille posen inneholder. Den inneholder blant annet inflammasjonsdempende frøoljer med høyt innhold av vitamin C, D og resveratrol, i tillegg til D-ribose som er direkte energigivende på cellenivå. Og alt dette kommer i væskeform, sånn at det er veldig lett tilgjengelig for opptak i tarmen.

Vektnedgangen kom av seg selv

Jeg er ikke helsepersonell, så det er sagt (selv om jeg har over 500 studiepoeng fra høgskolen, hvorav en mastergrad, så jeg har lært meg hvordan man navigerer i forskning og vitenskap likevel), Men min mer eller mindre kvalifiserte gjetning er at inflammasjonsdempende frøoljer rett til tarmen og energi rett til cellene gjør at kroppen min har roet ned det evige jaget etter mer mat.

Og jeg vet det, fordi magen er flatere, oppblåstheten er borte. Jeg klarer nå å hente næring ut fra en skål med bær og noen få cashewnøtter. Sånt var helt hinsides umulig før, og jeg ville ikke trodd det var sant engang om du fortalte meg det. Men næringsopptaket mitt nå er altså supereffektivt på en måte jeg ikke har opplevd siden jeg var lita.

Blodsukkeret føles stabilt, og jeg får aldri cravings på noe som helst lenger. Kroppen er mett og fornøyd og har åpenbart også begynt å forsyne seg av det fettlageret som var utilgjengelig før. Jeg faster mellom 20:00 og 12:00, helt uten problem, fordi kroppen får tak i den energien som allerede er der. Dette er også konsistent med andres erfaringer med frønæring som jeg har lest.

Jeg veide meg igjen i dag. Og jeg har gått ned 7,1 kg, uten egentlig å prøve. Dette er det minste jeg har veid siden april 2017, etter å ha prøvd veldig hardt den gangen med kaloritelling og det hele (og det varte ikke lenge). Hvis jeg også forteller deg at jeg har en nyresykdom som gjør at jeg teoretisk sett skal bære en del ekstra vannvekt nå, så skjønner du hvor amazing dette er.

Magien ligger i kroppens evne til å utnytte næringen

De sier at det tar et sted mellom 3 og 6 måneder før man begynner å ser hva frønæring eller andre næringstilskudd kan gjøre, og det betyr at jeg fortsatt ikke har sett slutten på dette. Tingen er at når kroppen får nedregulert den kroniske inflammasjonen samtidig som den får en skikkelig boost med lett tilgjengelige næringsstoffer, så begynner den å reparere seg selv. Magien ligger i kroppen og i dens egen evne til å helbrede sykdom og skade, og denne kroppen er vill, vakker og uforutsigbar på den måten at den selv prioriterer hva som er viktigst å reparere først. Så du vet aldri helt hva den vil gjøre, men det er utrolig fascinerende å se hva som skjer når den blir gitt muligheten.

Hvis du også vil prøve og se hva din kropp velger først, så anbefaler jeg at du setter deg opp på et abonnement på Soul frønæring med en gang og gir det minst tre måneder. Dette er den mest helhjertede anbefalingen jeg noen gang har gjort, faktisk, og det sier bare alt. Det er bare en måte du kan få dine egne erfaringer med frønæring på, og det er å prøve! 💚

👉🏻 Vil du vite mer før du bestemmer deg? Gå hit, så forteller jeg deg det du trenger å vite!

Én kommentar

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗