Journalen

Mandagsnotater #9

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Hei igjen, kjære leser. Det ble ikke noen mandagsnotater (eller noe som helst annet, egentlig) forrige uke, for da tok jeg rett og slett en velfortjent vinterferie fra alle planer. Det vil si, helt fri ble det jo ikke, for det ble både legebesøk, akupunktur og navmøte, men jeg tilbrakte resten av dagene med å ligge rett ut på sofaen og spille xbox.

Dette var faktisk noe jeg hadde bestemt meg for allerede i desember, og i år kommer jeg til å ta alle skoleferiene og gjøre akkurat hva jeg har lyst til i dem. Jeg tror det er bra for sjela å bare koble helt av, så jeg anbefaler herved alle å legge inn de dagene i kalenderen allerede nå. Den neste er påskeferien, som kommer 3. april. Det er bare en mars i mellom oss!

Men uansett. Her kommer oppsummeringene:

Ukene som gikk

Den nye smartklokka med Body Battery har i dag vært på i to uker, og jeg begynner virkelig å få sansen for den nå som den kjenner meg litt bedre. Dette blir et helt eget blogginnlegg i morgen, tror jeg, men jeg har lært fantastisk mye om meg selv bare på disse to ukene, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg skulle hatt den lenge før!

Det infrarøde saunateppet er også i hus, og det er også en av de beste investeringene jeg har gjort i min egen helse så langt. Det er nesten litt vanskelig å beskrive med ord hvor godt det er, men det er som et akkurat passe varmt bad som holder perfekt varme så lenge du vil og som bare krever en stikkontakt og fem minutter før det er klart. Null stress, bare deilig og healende og bra!

Og med disse to tingene her, pluss frønæring hver dag, og ikke minst akupunktur, så er grunnlaget her nå for å leke litt mer med aktivitet og begynne å bygge litt muskler og utholdenhet igjen.

En aldri så liten drawback nå, er at jeg ble nødt til å gjøre et nytt forsøk med blodtrykksdempende. Dermed er lungene mine fulle av sandstøv som ikke er der, leppene mine er gulhvite og øynene er blå på feil sted. Jeg hater det. Jeg hater det virkelig. Og jeg hater at sykehuset nekter å sette seg inn i livsstilsendringer, plantemedisin og kosttilskudd som kanskje ville hjulpet og vært litt mer skånsomt for kroppen. Helsevesenet vårt har faktisk ikke så stort greie på helse, det er det triste faktum. Her er det bare tabletter som gjelder. All hail Big Pharma.

Men jeg fortsetter selvfølgelig å eksperimentere og lese meg opp på egenhånd, samtidig som jeg fortsetter i akupunkturbehandling, og med yoga, og med sauna, og med frønæring, og med alle de gode tingene jeg holder på med nå.

Uka som kommer

Denne uka har jeg egentlig bare en ting på planen, og det er en akupunkturtime på torsdag. Utover det er jeg bare alene hjemme, så jeg skal tilbringe så mye tid jeg kan ute på en skogsti et sted. Vårværet har ankommet, og det er meldt skikkelig fint vær denne uka også. Det må virkelig bare nytes!

Jeg skal lese ferdig februarboka mi, som er en del av den leselista jeg lagde for hele året. Den jeg holder på med nå, er You Are a Baddass at Making Money, av Jen Sincero, og den er kraftig inspirerende!

I handleposen ligger det as we speak ingredienser til hjemmelaget thousand island-ish dressing, og jeg har alle intensjoner om å level up enda et lite hakk på kjøkkenet. Når de beint ut forteller oss at vår egen livsstil tar livet av oss hvis vi ikke får medisinsk hjelp til å overleve den, så kjenner jeg at det greit å ta noen alvorlige grep.

Jeg har så mange tanker om dette, kjære leser, at jeg ser ikke bort fra at det kan bli noen blogginnlegg om dette også fremover. Om du er interessert i helsevesen og naturlig helse, så finner du stadig mine ranter i story på Instagram nå. Følg meg gjerne der og engasjer deg! 😄

Tre ting jeg elsker nå

Saunateppet mitt! OMG! Dette her er bare så ubeskrivelig digg, og det gjør så godt for kropp og sjel! Jeg elsker å bare krabbe oppi her og høre på rolig musikk i en times tid mens kroppen slapper av og detoxer imens. Det er også utrolig skjønt etter å ha gått tur i kulda, så jeg anbefaler det sterkt. Bruker du koden VINTERFERIE akkurat nå, så får du 20% på hele butikken!

Frønæring! I kjøleskapet mitt har jeg en boks med Soul frønæring, og en pose av denne er nå mitt beste morgenrituale og start på dagen. Dette er rett og slett supernæring! Den inneholder svartfrø, bringebærfrø, chardonnayfrø og D-ribose, og den er som en liten smoothie full av næringsstoffer.

Copaiba! Den oljen som har utmerket seg mest disse to ukene, er copaibaoljen. Og jeg får som vanlig ikke lov til å si så mye om helse, men jeg kan avsløre at den har vært god å bruke mot noen av bivirkningene, og at den ellers har en svært avslappende effekt. Dette er eteriske oljers svar på CBD! Jeg anbefaler at du googler selv, for det er svært interessant. Hvis du vil bestille en, har jeg laget en handlekurv med olje og tomme kapsler klar til deg her.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗