Deprecated: Optional parameter $list declared before required parameter $submit_text is implicitly treated as a required parameter in /customers/4/e/a/skogfrue.no/httpd.www/wp-content/plugins/yikes-inc-easy-mailchimp-extender/public/helpers.php on line 14 Mandagsnotater #4 - Skogfrue.no
selective focus photography of white petaled flower plant
Journalen

Mandagsnotater #4

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

God mandag, kjære leser! Jeg håper du har en fin start på uka di! Min begynte med litt bankproblemer fra helga, men heldigvis har de god kundeservice når man først kommer så langt at man får lov å logge seg på. It’s all good now – månedens doTERRA-produkter lot seg til slutt bestille, til glede for både kundene mine og meg selv.

Nå sitter jeg her med laptopen på fanget i sofaen, i en stue som blir litt lysere og litt renere for hver dag som går. Himmelen ute blir også litt blåere, sola skinner litt sterkere, og jeg kjenner at vi er på vei mot lysere dager igjen nå.

Uka som gikk

Forrige uke gikk ikke etter planen i det hele tatt. Det ble ikke noe kino, og det ble ikke noe eksperimentering med funksjonelt godteri heller. Faktisk ble det nesten bare sykdom, kjøring og henting og avkommets norsktentamen som fikk fokus.

Jeg glemte til og med REKO-ringen. Så mye at jeg glemte å skrive om den forrige mandag. Men jeg hadde bestilt et glass med norsk Kimchi, og endte opp med å kjøre på gardsbesøk for å hente den selv.

Det eneste jeg klarte å gjennomføre som planlagt, var egentlig bare julevekkrydding, pilates og vin. Og jeg erklærer det herved som en suksess.

Uka som kommer

Ny uke, nye muligheter! Denne uka tenker jeg først og fremst å fortsette ryddingen, sånn at det blir helt rent og lyst her til februar begynner. Det hadde vært så deilig å få en helt fresh start når våren etterhvert er her.

Og, med mindre værgudene vil lage drama igjen, så begynner en av de beste tidene i skogen snart. Du vet, den klare lufta, og sola som står lavt på himmelen enda og som får hele vinteren til å se ut som noe gyldent magisk fra Ringenes Herre. Akkurat varmt nok, akkurat kaldt nok…. det begynner nå. Så jeg håper å være en del ute på skogsstiene fremover.

Jeg har også lovet meg selv å fordype meg litt mer i doTERRA. De har nemlig forskjellige onlinekurs man kan få tilgang til når man er medlem, og noen av dem er gratis. Som for eksempel Business Building Certification. Og jeg vet ikke med deg, men jeg kunne hatt god bruk for en skikkelig bunnsolid business akkurat nå, så jeg tar imot all den inspirasjonen jeg kan få!

Så, la uken begynne. May the odds be ever in your favor!


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds