frosty winter landscape
Journalen

Mandagsnotater #3

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Ja, kjære leser, hvor skal man begynne? Med at jeg nettopp har vært hos fastlege nummer 8 på fem år, og at Nav lager kaos igjen? Eller at jeg er så sliten av hele dette opplegget at jeg har lyst til å kaste opp, legge meg i senga og aldri stå opp mer? Nei, vi skal ikke det. For jeg nekter å la dem okkupere hodet mitt mer enn de strengt tatt må, og jeg har allerede gjort alt jeg kan med saken for øyeblikket.

Isteden skal jeg fortelle deg om uka som gikk, og om uka som kommer.

Uka som gikk

Som jeg nevnte forrige mandag, stod Avatar 2 på planen. 3 timer lang, var den… Og jeg hater å måtte si det, men dette var kleint. Det var evige kampscener og ikke noe innhold, og storyen var så tynn at jeg egentlig ikke helt vet hva den handler om enda. En skikkelig blondinefilm for guttunger, med andre ord – fin og se på, mye slåssing, null substans. Jeg håper det bare er et døllt mellomspill før det tar skikkelig av igjen i treeren, men jeg har mine tvil.

Ellers gikk egentlig alt etter planen; jeg begynte så smått med pilates igjen og fikk gått noen turer. Dog ikke i skogen, for der er det direkte helseskadelig å gå nå. Den såkalte folkestien er mer en hestesti, og når de tråkker i sørpete snø og det fryser på, så bør man ha sterkere ankler enn jeg har for å gå der. Men jeg håper det snart bedrer seg igjen.

Insight Timer er fortsatt med, og jeg har vært med på en yogatime der. Det var sykt godt å endelig bli guidet av noen andre igjen, etter å bare ha hatt mine egne timer i et års tid. Men det minnet meg på hvor mye jeg savner yogastudioet og hvor mye jeg har lyst til å begynne å undervise igjen. En vakker dag!

Og i skrivende stund har jeg en streak der på 9 sammenhengende dager med meditasjon. I tillegg har de kjempefine og beroligende nattahistorier som gjør det mye enklere å koble av og sove godt. Jeg bruker dem stort sett hver kveld nå, istedenfor lydbok.

Uka som kommer

Denne uka, kjære leser, skal jeg følge opp med de gode vanene fra forrige. Jeg skal fortsette med meditasjon, yoga, pilates og gåturer, og jeg skal fortsette å lese litt hver dag i januarboka mi: How to Win Friends and Influence People.

Og så har jeg lyst til å dra på kino igjen, denne gangen for å se M3GAN. Kunstig intelligens gone bad i ungjenteversjon, den ser lovende ut. Men flere fine arrangementer er det visst ikke å finne denne uka på dette gudsforlatte stedet, så jeg får kose meg med Viaplay og Filmoteket isteden.

Hvilket også blir en perfekt anledning til å eksperimentere litt på kjøkkenet med sunt godteri, tenker jeg, nå mens det enda faktisk er jul frem til fredag. Og kanskje kjøpe en flaske økologisk rødvin til helga for helsemessig gevinst.

Ja, og så skal jeg jo bestille fra doTERRA denne uka! Hvis du vil jeg skal ta med noe til deg, så legg inn en ordre i nettbutikken eller send meg en melding, så fikser jeg det.

Tre ting jeg elsker nå

Dette er litt forhåndselsk, for den er på vei i posten, men jeg har brukt akkurat denne typen notatbøker i flere år, så jeg vet at den er bra. Paperblanks, for å være nøyaktig. Turquoise Chronicles ultra. Jeg bare elsker dem! La oss bare håpe at denne får bedre dager enn den forrige, som jeg begynte på tidlig i 2020…

Denne sjampoen og balsamen fra doTERRA! Altså, jeg glemmer hvor bra den er frem til jeg går tom, og det gjorde jeg nå. Dette er en sjampo som faktisk vasker håret helt rent istedenfor å legge igjen produktrester, og balsamen gjør håret glatt uten å tynge. Og så lukter de skikkelig godt; villappelsin og mintaktige urter. Bestiller du herfra så får du din egen oljekonto med på kjøpet!

Kamillete! Jeg koser meg ofte med en kopp te, både morgen og kveld, men denne er kveldsfavoritten min. Tre sorter beroligende kamille er akkurat det jeg trenger for å koble av om kvelden og generelt få ned stresset i livet mitt så godt jeg kan. Og det trenger man jo gjerne, så jeg anbefaler denne for enhver kjøkkenheks.


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds