woods covered with snow
Journalen

Lørdagslinker og annet gøy

Inneholder annonselinker.

Jeg har endelig kommet tilbake igjen i en rutine hvor jeg leser blogger mer enn jeg sjekker de raskt bevegelige feedene. For det er noe med det – det oppleves mye roligere, mye mindre stressende. Og i 9 av 10 tilfeller får man også mer ut av det når man blir lengre på et sted enn 3 sekunder. Jeg liker det bedre. Mye bedre, faktisk.

Jeg har alle favorittbloggene mine samlet på ett sted nå, i Feedly. Satt opp riktig i app-versjonen, så blir det som et eget lite magasin eller nettavis med bare bra ting på mobilen eller nettbrettet. Og det er mye sunnere for den mentale helsen enn å åpne VG om morgenen, for å si det sånn!

I tillegg har jeg begynt i praksis på et bibliotek, og har funnet meg bra lesestoff der også.

Den siste uka har jeg dermed hatt en del fint å lese på, og det tenkte jeg å dele med dere i dag. Så sett på en god tekopp og nyt! ☺

Ukens lørdagslinker

You won’t find your greatest mentors on social media – Becoming Minimalist

How does an indoor garden work – Eco Karen

Make your own: paper petal press – Reading My Tealeaves

The 2022 health trends to start now, according to a dietitian – The Everygirl

Revisiting Health Home Hustle for 2022 – Monica Beatrice

On being a cheerleader – The Stripe

Bøker jeg har kommet over

Hemulens herbarium, av Päivi Kaatja (nydelig barnebok)

Where the world turns wild, av Nicola Penfold (ungdomsroman)

Kakeboka, av Tiril Refsum (rawfoodkaker!)

Og ellers…

Ellers, kjære leser, har jeg brukt litt av uka på å legge om systemet for mine online yogatimer. Det viste seg at livestreaming ikke fungerte så bra som jeg hadde håpet på Teams, og i tillegg var betalingsløsningen også noe ustabil i det første bookingsystemet.

Dermed er alt nå flyttet over til et nytt bookingsystem, med Zoom som livestreamløsning. Det fungerer mye bedre!

Jeg fortsetter med YinYoga-timer mandag, tirsdag og torsdag, og du kan booke her. 😊

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗