eteriske oljer
Naturlig livsstil & DIY

Livet er for kort til å bruke dårlige eteriske oljer

Så, det er over et år siden jeg begynte med eteriske oljer fra doTerra. Og selv om jeg fortsatt ikke er totalt overbegeistret for hele det amerikanske MLM-opplegget, så må jeg jo ærlig innrømme at livet ikke er det samme uten gode, eteriske oljer.

Greia er, kjære leser, at jeg i månedsvis har brukt to eterisk oljer fast hver natt for å få sove godt. Det har blitt en del av min kveldsrutine, og jeg er veldig glad i den. Men så gikk jeg tom for lavendelolje på det verst tenkelige tidspunktet – nemlig på utenlandsferie med Huldreungen. Heldigvis hadde de et slags apotek rett oppi gata fra hotellet, og jeg fikk kjøpt en lavendelolje der. Av et bulgarsk merke jeg aldri har hørt om. Og det var bedre enn ingenting, men…

Men den kan ikke måle seg.

Dessverre.

Jeg vet ikke helt hva det var, men…

Det er få andre eteriske oljer som fullt ut kan måle seg, faktisk. Om jeg skal velge ut en ganske god erstatning, så er det oljene fra Edens Garden, men… ikke kjøp en random olje med bulgarsk tekst i en liten butikk som later som den er et apotek, i alle fall.

Lavendeloljer fra andre merker lukter bare litt strammere, litt tynnere, litt mer… ikke riktig. Og savnet etter den riktige oljen er der når jeg ikke har den. Jeg er sikker på at du skjønner hva jeg mener om du har kjent forskjellen.

Kvalitet har alt å si

Jeg skulle egentlig ønske jeg kunne fortelle deg at det ikke spiller noen rolle. At eterisk olje er eterisk olje, på en måte. Men det er ikke sant. Og jeg skulle ønske jeg kunne få tak i disse oljene uten å ha noe med MLM å gjøre, men det går ikke, det heller. Det er et dilemma. Et ganske stort et.

Men uansett.

I dag kom “den ordentlige” lavendeloljen i posten. Soverommet mitt lukter riktig igjen, og den bulgarske flaska er herved kassert.

For livet er for kort til å bruke dårlige eteriske oljer.

Skriv gjerne ditt eget innlegg om dette, og link til meg meg om du lot deg inspirere!

PS! Følg meg gjerne på Instagram og Facebook, så blir jeg lykkelig!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.