Hjemme

Level up med magisk belysning hjemme!

ANNONSE

Hjemmet ditt er et sted som skal gi deg hvile, komfort og inspirasjon på en gang, og det er her nesten all hverdagsmagien starter. Dette betyr at det ikke er likegyldig hvordan du innreder det. Lys er for eksempel undervurdert. Ikke bare er det med på å styre døgnrytmen og skape atmosfære, men det påvirker jo også hva du vil være i stand til å gjøre utover høst- og vinterkveldene.

I min stue har dette alltid vært litt utfordrende. Det er noen mørke kroker her som trenger litt lys, og det mangler faktisk også en taklampe i stua. Da blir det vanskelig å lese utover kvelden, og jeg må ofte ta frem lommelykta på mobilen om jeg for eksempel skal sy med en mørk tråd.

Og sånn kan man jo ikke ha det!

Derfor har jeg vindusshoppet litt i dag, og funnet ut et par lamper som ville passet bra hos meg.

Den første jeg vil vise deg, er en taklampe. Nærmere bestemt Royal antikksølv/klar kandelaber.

Det jeg elsker med denne, er at den formelig lyser velstand og behagelige tider. Man blir liksom henført til en episode av Downton Abbey med en gang!

Om du er tilhenger av manifestering, så vet du akkurat hvor viktig det er å leve i vibbene av det du ønsker å tiltrekke. Og denne lampen gjør det for meg. Så absolutt.

Den andre lampen jeg vil vise deg, er en enkel vegglampe i samme stil. Den heter Royal 1 Antikksølv, og har en utrolig enkel og vakker vintage-look. Bare se:

Jeg kan lett se for meg hvordan mine mørke hjørner kan lyses opp av en slik vegglampett eller tre. De er så små at de ikke gjør mye ut av seg, men de løfter likevel leiligheten opp mange, mange hakk.

Det er nemlig noe med sølv og krystaller. Jeg elsker den kombinasjonen! ✨

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗