kjøpe eteriske oljer doterra
doTERRA,  Naturlig livsstil & DIY

Jeg har blitt doTERRA-forhandler!

Jeg har oppdaget doTERRA!

Det kommer antagelig ikke som noen stor overraskelse på noen at jeg liker naturlige produkter. Allerede på ungdomsskolen hadde jeg med meg egne urter på skoleturer. Man kunne jo få vondt i magen, må vite! Og så fort jeg oppdaget at det var noe som het eteriske oljer, var jeg i gang med det også. Jeg tror jeg kjøpte mine første oljer i 1996, og etter det har jeg aldri vært lenge uten. Det er med andre ord 22 år med eteriske oljer i livet mitt på en eller annen måte, og jeg har brukt i alle fall 4-5 forskjellige merker av forskjellig kvalitet.

Derfor var jeg også litt skeptisk når doTERRA dukket opp via Naturmamma, som er en god venninne av meg. Hva kunne disse oljene gi meg som jeg ikke allerede hadde fra før, fra langt billigere produsenter? Men nysgjerrigheten var vekket, og til slutt måtte jeg be henne sende meg noen vareprøver.

Og jeg fikk svaret på spørsmålet mitt i det øyeblikket jeg skrudde av korken på den første flaska.doTERRA kunne gi meg en kvalitet jeg ikke har vært borti før.

Disse oljene dufter rikere, rundere og fyldigere enn noen av de andre jeg har hatt. Og det sier seg jo nesten selv: Du får det du betaler for, også i oljenes verden. Mange av de billige merkene tynner ut oljene sine, og det går også utover kvaliteten. Jeg husker til min store forskrekkelse en gang da jeg oppdaget at sjasminoljen min faktisk var parfyme og ikke eterisk olje i det hele tatt. Selv om det var det den ble solgt som.

Dette er bekymringer man slipper hos doTERRA. Her er kvaliteten garantert. Og effekten du får er deretter også.

Jeg skjønte rimelig kjapt at dette var de oljene jeg ønsket å bruke fremover, og at det da ville lønne seg for meg å bli forhandler eller Wellness Advocate, som det heter i doTERRA. Da får man oljene til 25% rabatt. Som Wellness Advocate får man også en risikofri mulighet til å bygge seg opp et eget nettverk og gjøre det til en business.

(Jeg kunne ikke takke nei til den muligheten heller, når nå engang min verden er som den er.)

Så her er jeg nå, altså, med nye, herlige oljer, og med muligheten til å skaffe deg de samme oljene av den samme overlegne kvaliteten. Jeg har laget en oversikt over hva du trenger å gjøre om du også vil ha eteriske oljer, og jeg har laget en facebookgruppe for deg som er interessert i å lære mer om hvordan du kan bruke oljene for å øke din egen velværefølelse i hverdagen. Du kan også kontakte meg på post [at] skogfrue.no om du har spørsmål!

Jeg gleder meg veldig til å bruke disse oljene fremover, og jeg vil herved også gjerne invitere deg med på ferden om du føler at dette passer for deg! <3

Hvis du også vil bli forhandler hos doTERRA og få rabatt på produktene, kan du klikke HER.

Hvis du vil bestille deilige oljer og naturlige produkter til fullpris uten å bli medlem, kan du klikke HER.

Vil du være med i et team for å bygge en vill og vakker business hjemmefra, kan du lese DETTE.

Er du med? Si ja! 🙂

Skriv gjerne ditt eget innlegg om dette, og link til meg meg om du lot deg inspirere!

PS! Følg meg gjerne på Instagram og Facebook, så blir jeg lykkelig!
 

4 kommentarer

  • Anita Kristin

    Eg syns eteriske oljer høyres so spennande ut. Har lyst til å finne ut meir og vi prøver oss litt fram, men eg kan for lite enda. Men lavendel brukar vi litt. I tillegg brukar eg det når eg lagar skjegg olje til mannen. Men eg må lære meg meir kjenner eg.