woman in black long sleeve shirt standing on green grass field
Spiritualitet

Inspirasjon til Halloween!

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Oktober er den beste måneden, syns du ikke? Ikke bare blir høsten stadig vakrere nå, med orange og gule løv og tåken som ligger mystisk over fjellene, men det er også på tide å tenne levende lys og finne frem høstfilmer, kakao og ullpledd. Man må jo bare elske det! Og for ikke å glemme: det er heksenes måned. Her får du litt inspirasjon til Halloween!

Jeg har skrevet en del om Halloween tidligere. Du kan lese mer om det dypere innholdet både her og her – og her kan du også lese om hekser og hva greia med det egentlig er. Kanskje du også skjønner hvorfor jeg elsker denne feiringen så høyt!

Men om julaften kommer brått på kjerringa, så kommer jo ikke Halloween noe som helst saktere for heksa, for å si det sånn. Og i år tenkte jeg for en gangs skyld å begynne forberedelsene litt tidligere enn tre timer før.

Litt interiør…

Det første jeg sjekker, er stearinlysbeholdningen. De bør selvsagt være svarte, og du finner det på Kremmerhuset. Vil du ha svarte kubbelys, så har de det også.

En svart linduk er heller aldri feil! Jeg pleier å bruke en gammel gardin, så bruk det du har – men kjøp i naturmaterialer om du kjøper nytt.

Og en månelampe hører også med. Vanligvis har jeg denne på soverommet mitt, men jeg tror den skal flyttes ut i stua for å være med på halloweenfeiringen der.

Litt snacks…

Når interiøret er fint og magisk, er det på tide å finne frem noe godt å spise. Siden dette egentlig er en høstfeiring, er det fint å spise naturlig føde, og det kan godt også være en kilde til inspirasjon til Halloween. Energikuler, for eksempel! Økologisk kokossjokolade eller raw sjokoladeboller er også et godt valg om du ikke orker å lage noe selv.

Litt underholdning…

Jeg har noen faste filmer jeg alltid ser på eller rundt Halloween. Den ene er Practical Magic med Nicole Kidman og Sandra Bullock. Så er det Bewitched – den fine TV-serien fra 50-tallet (jeg har bare første sesong). Og til sist er det Hocus Pocus med Bette Midler, Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy. Det blir ikke Halloween uten!

Og ikke minst: Magien!

Det er ikke så ofte jeg bruker tarotkortene mine lenger, det går mest i orakelkort og pendel til hverdags. Men på Halloween tar jeg dem gjerne frem igjen. Da er det Everyday Witch Tarot som er favoritten. Jeg pleier også å ta frem Oracle of Shadows and Light, og nytt i år er også Spellcasting Oracle Cards.

Med det har du en helt typisk Halloweenfeiring for meg.

Pleier du å gjøre noe spesielt? Del gjerne i kommentarfeltet om du har tips! 🎃

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗