a hand putting the essential oil bottle on the bedside table
doTERRA

Hvorfor jeg er hos doTERRA

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg har vært medlem i doTERRA nå i fire års tid, kjære leser, og du vet sikkert allerede at de selger rene eteriske oljer og andre naturlige produkter. Og jeg elsker dem, de har blitt en viktig del av min hverdag og mitt generelle velvære. Men det er bare halve grunnen til at jeg forblir medlem, og nå skal jeg fortelle deg litt om den egentlige grunnen. Det store WHYet. Og tanken bak alt.

doTERRA er nemlig ikke helt som alle andre forretninger. Jeg skal ikke gi deg noe svada nå om at de har den beste forretningsmodellen og så videre (det har de antagelig!), for det er ikke poenget. Poenget er at det finnes en helhetlig tanke og visjon bak alt de gjør, og det er egentlig det det handler om.

Dette er et selskap som helt genuint vil oss vel og endre verden. Ikke bare i form av kampanjer og poengoppsparing og inntektsmulighet, men de opererer også i et større perspektiv. De har blant annet Healing Hands Foundation hvor de bidrar humanitært og filantropisk på mange forskjellige måter. Det overordnede målet er å hjelpe folk å hjelpe seg selv, og de vil gjerne hjelpe oss som er medlemmer til å bli bedre humanitærarbeidere også. De har mange muligheter for hvordan man kan bidra, og er ofte tidlig ute ved naturkatastrofer og så videre.

Noe av det mest fascinerende for meg, er hvordan de (i motsetning til andre selskaper jeg har vært borti) faktisk legger inn en innsats for at du skal bli gjeldfri. Selv har de som selskap ingen gjeld, og de vil også få deg ut av elendigheten om du har havnet i uføret. Free to Give er deres løsning i så måte. Her får du faktisk økonomisk rådgivning og en plan for hvordan du skal betale ned gjelden din. Sånn at du selv får frihet til å hjelpe andre neste gang.

(jeg har ingen gjeld, så jeg har ikke forsøkt programmet selv, men jeg blir helt blåst av banen av hvor helhetlig disse folkene tenker)

Hva helse angår, har de store visjoner for dette også. De vet like godt som du og jeg at helsevesenet ikke fungerer på sitt mest optimale når ikke helheten ivaretas, så de går inn med hjelp også her. I 2020 åpnet de en egen avdeling på kreftsykehuset i Kentucky, hvor de tilbyr komplimentær terapi for kreftpasientene, slik at disse kan finne ro og avslapning gjennom for eksempel støttegrupper, kunst- og musikkterapi, massasje, akupunktur og meditasjon, i tillegg til den ordinære behandlingen på sykehuset.

doTERRA legger dessuten mye innsats i forskning på eteriske oljer og helse. De har gått sammen med universiteter og sykehus for å virkelig forske på det de holder på med, og de har så langt publisert fagfellevurderte artikler om 22 enkeltoljer, tre oljeblandinger og fire kosttilskudd.

De vet at så mye som 80% av grunnen til at folk oppsøker legen, kan være livsstilsrelatert. Og dermed vet de også at det er mye vi kan gjøre selv for å ivareta, forebygge og behandle på et tidlig tidspunkt. Det er dette bruken av eteriske oljer primært dreier seg om, og de har laget en livsstilspyramide for oss hvor vi kan få rammeverket vi trenger for å stable dette på beina selv.

Så kommer inntektsmuligheten de gir på toppen av dette, kjære leser. Det er mange som har klart å hoppe av hamsterhjulet ved å jobbe med holistisk helse på denne måten (selv om jeg ikke er en av dem [enda]), og alt dette gir så mye håp både for verden og for individene som lever i den.

Om de lykkes, så får vi en verden hvor hele mennesket ivaretas og har økonomisk frihet til å være sitt beste selv.

Les den setningen en gang til. Og la den synke inn, sakte…

Tenk på implikasjonene.

Oh my god! 😍

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗