Naturlig helse

Hvordan være med på mine online yin yogatimer

Dette semesteret har jeg to yin yogatimer i uka, og begge går parallelt i salen og online samtidig. Det betyr, kjære leser, at du kan få meg på skjermen der du er, om du vil delta eller bare se hvordan en yin yogatime er før du kommer på en fysisk time i salen et sted.

Den første er mandag formiddag klokka 10:15, og den andre er tirsdag kveld klokka 19:15. Begge varer 60 minutter.

Om du har en laptop eller et nettbrett (eller for den saks skyld en mobil) med god nettdekning, kan du være med akkurat der du er. Mange av liker å ha en krok i stua, og andre tar rett og slett med skjermen på hytta og gjør yin yoga med oss ute i naturen.

Det er helt perfekt om du ikke orker å stresse deg av gårde, men likevel har behov for å roe ned, strekke ut og bare ta vare på deg selv litt. Jeg bruker gjerne denne muligheten selv, for å være med på de andre instruktørene sine timer!

Så, hvordan går du frem for å være med?

Først laster du ned appen Mindbody (android her, apple her). Der lager du deg en gratis konto.

Så søker du opp Yogafabrikken. Om du ikke finner den, så gå inn på innstillingene for radius og sett den høyere.

Deretter finner du hvilken time du ønsker å være med på, og betaler på ønsket måte. Om du allerede er medlem på Yogafabrikken, inngår online yogatimer i medlemskapet. Om du vil ha en dropin-time, koster det bare en hundrelapp. Du kan lese om de forskjellige andre alternativene her.

Når du har booket, er alt klart. Du får en link på mail en halvtimes tid før timen begynner, og alt du egentlig trenger å gjøre da, er å klikke på den når du er klar. Du trenger ikke å bekymre deg for verken kamera eller mikrofon, for begge er automatisk slått av for deg når du kommer inn. Ingen kan se eller høre deg før du eventuelt skrur dette på selv.

Hva trenger du?

For en yin yoga-time, trenger du stort sett bare å være komfortabel. Kle deg i myke og varme klær, finn et rolig sted å rulle ut en matte eller et teppe, og ta med deg puter og det du måtte ønske av yogautstyr. Vi bruker ofte en bolster og klosser i timene mine, men du kan godt bare bruke en sofapute eller noen passe tykke bøker om det er det du har.

Og det er det!

Alle mine timer er for alle nivåer, så du trenger ikke å være spesielt myk eller erfaren for å få utbytte av timene.

Jeg håper jeg ser deg! 💚😊


PS! Vil du ha oppdateringer og gode tips rett i innboksen?
Meld deg på bloggens nyhetsbrev her, og meld deg på nyhetsbrev om eteriske oljer her!

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.