bouquet of lilies placed near laptop and notebook
Frønæring

Hvordan kjøpe frønæring?

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Frønæring, kjære leser, begynner å bli veldig populært. Mange elsker effekten de får av å spise ren næring rett fra naturen, og ofte inspirerer det også til andre sunne livsstilsvalg. Men hvordan kan man kjøpe det? Dette er jo produkter som ikke finnes i butikker, så man må handle det på andre måter. Og her forteller jeg deg hvordan.

Den korte forklaringen på hvordan kjøpe frønæring er følgende: Rain frønæring selges gjennom distributører, og kan ikke kjøpes på noen annen måte enn gjennom dem. Kjenner du en distributør, er det ingen sak. Du bare kontakter henne eller følger linkene hun sender ut med jevne mellomrom, og kjøper det der.

Men om du ikke allerede har kontakt med en distributør, må du finne en du liker. Det kan jo hende at du en vakker dag selv ønsker å oppgradere deg fra kunde til selger, og da er det viktig at du finner en distributør du gjerne vil jobbe med fremover. Og om du kun ønsker å handle produkter til eget forbruk, er det jo hun som kan hjelpe deg med å gjøre gode valg og støtte deg også i den prosessen.

Finn distributøren du matcher med, og handle gjennom henne

Det du leter etter da, er noen som matcher dine egne verdier og som har en ganske lik visjon av hvordan verden bør være. Det gjør det mye lettere å samarbeide fremover, og det blir også lettere for henne å støtte deg på den måten du trenger.

Så gjør litt research først, og finn ut om dere vil være en god match. Tenk litt gjennom hva du trenger støtte til, hvordan du eventuelt ønsker å jobbe, og hva som inspirerer deg aller mest.

Instagram er et godt sted å finne ut mer på. Søk på frønæring, og velg ut de distributørene som ser mest lovende ut. Sjekk dem ut, og handle av den som gir deg den beste magefølelsen og som du harmonerer best med.

Når du har funnet distributøren i ditt liv, får du en link av dem hvor du kan handle all den frønæringen ditt hjerte begjærer. Min link til å handle frønæring er her, og om du ønsker å registrere deg som distributør med alle rettigheter med en gang, kan du kjøpe den startpakken her.

Du endrer språk oppe til høyre om du ønsker det. Så fyller du bare ut skjemaet og legger varene dine i handlekurven. De fleste starter med en pakke med Soul, om du er i tvil om hvor du skal begynne. Lageret er på Hønefoss, så det tar ikke så mange dager før du kan hente pakka på din nærmeste post i butikk.

Bring dine egne verdier videre

For min del trengte jeg en som visste hvordan man bygget en business gjennom sosiale medier, som hadde gått gjennom de samme økonomiske utfordringene som meg, som hadde et visst innblikk i helseproblemer i tillegg, og som fokuserte på den samme friheten som jeg drømte om. Noen som visste veien ut av systemet, rett og slett.

Det er også dette jeg ønsker å bringe videre til mine fremtidige kunder og distributører. Naturlig helse og økonomisk frihet som digital nomade er mine kjerneverdier og visjoner. Dette er mitt store WHY for hvorfor jeg i det hele tatt gjør dette. Og det er dette som gjør det så tilfredsstillende for meg. (Vi er en match om du kjenner det kribler litt i magen nå. 😄)

Og så..

Og så anbefaler jeg deg at du holder kontakten med distributøren din. Hun kan ta deg med inn i varmen med de andre. Det er et godt fellesskap der, om du vil skape din egen business eller om du ønsker støtte på din egen helsereise.

Så, dette er i korte trekk svaret på hvordan kjøpe frønæring. Finn deg en god distributør, og fly sammen med henne derfra. 😊

👉🏻 Vil du vite mer om frønæring? Gå hit, så forteller jeg deg mer om det!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗