person in pink long sleeve shirt holding red flower
doTERRA,  Handletips,  Økonomi

Hvordan kjøpe eteriske oljer billig

Du er ute etter den beste dealen, kjære leser. Du vil ha den beste kvaliteten, men du vil også kjøpe eteriske oljer så billig som mulig. Og jeg skjønner deg godt. Det er jo ikke noen vits i å bruke mer penger enn strengt nødvendig. Les videre her, så skal jeg gi deg mine beste tips!

Det første du trenger å vite, er at flaskestørrelsen teller når du skal sammenligne pris. Eteriske oljer kommer i flere forskjellige størrelser, i alt fra 5 ml til 15 ml. Og det har mye å si når du skal finne eteriske oljer billig. Det blir litt som å sammenligne kiloprisene i matbutikken istedenfor å bare se på produktprisen, sant. Du vil generelt sett velge den prisen som gir deg mest olje for pengene, og ikke den som ser lavest ut på prislappen.

Den neste du må tenke på, er kvaliteten. Det hjelper deg lite om du får eteriske oljer billig hvis produktet er tynnet ut eller fulle av kjemiske etterligninger, for da er det jo ikke den eteriske oljen du har betalt for. Dessverre er dette mer vanlig å finne på markedet enn rene eteriske oljer, spesielt hvis du bestiller fra utlandet. Så sørg for at du velger et seriøst og godt merke!

Det siste punktet på lista, er at du av og til kan finne gode dealer under utsalgspris. Med det mener jeg at du kanskje kan skaffe deg oljene til innkjøpsprisen isteden, slik en butikk gjør. Får du til det, kan du også selge dem videre og cashe inn på differansen selv.

For meg var valget helt åpenbart: Det ble doTERRA. Ikke bare er flaskene stort sett på 15 ml sånn at jeg får mye for pengene, men de er også garantert helt rene.

Og i tillegg kommer alle bonusene. La meg forklare!

🌸 For det første får jeg alle oljene mine til 25% lavere enn utsalgspris, og jeg selger noen av dem videre. Det betyr at jeg ikke bare sparer penger, men jeg tjener også litt på det selv.

🌸 For det andre får jeg være med på forskjellige kampanjer. Hver måned har doTERRA en olje de gir bort gratis om man bestiller for over 125 PV, og hver måned har de også et produkt som har 10% rabatt i tillegg til de 25% man sparer fra før.

🌸 Og for det tredje har de en poengordning som kanskje kan sammenlignes med å ha et trumfkort. For hver ordre jeg legger inn, får jeg noen poeng til oppsparing. Disse kan jeg senere løse ut i produkter, slik at jeg da får dem helt gratis.

Akkurat nå er det en pakke på vei hit, hvor flere av oljene skal videresendes til kunder etterpå. Og med i denne pakken fikk jeg med meg sjampo, balsam og beroligende urtekapsler helt gratis fordi jeg brukte noen av poengene mine. Det kunne like gjerne vært eteriske oljer, for hele sortimentet er tilgjengelig.

Dette, kjære leser, er hvordan du får eteriske oljer billig. 😊
eteriske oljer billig

For å bli medlem i doTERRA må du først handle en startpakke. Denne kan du velge helt etter dine egne behov og ønsker, men jeg anbefaler at du starter med Basic Essentials. Den gir deg alle de mest populære oljene, og du får dem til den absolutt beste prisen.

Om du heller vil ha en annen pakke, kan du scrolle deg gjennom utvalget i nettbutikken, eller sette sammen din egen. Handler du gjennom meg, får du også veiledning og oppfølging med på kjøpet! 🤗

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗