Hjem gammel

Velkommen!

«In nature, nothing is perfect and everything is perfect. Trees can be contorted, bent in weird ways, and they’re still beautiful.»

Alice Walker

Føler du noen ganger at det er noe som mangler?

Mange av oss er ikke bevisste på hvor langt vekk vi har kommet fra den livsstilen som er naturlig for oss. Vi lever i miljøer som ikke er bra for oss, vi spiser masse prosessert mat, og vi ser plutselig oss selv som noe som er separert fra resten av livet på jorda.

Vi vet at noe mangler, men ikke helt hva.

Jeg tror svaret er så enkelt som «naturen».

Ofte kan det være vanskelig å bryte ut av gamle vaner og begynne på hjemveien, men med små steg kan du komme dit.

Det handler bare om å åpne sinnet litt for litt, og sakte men sikkert gjøre endringer for å leve mer i harmoni med vår indre og ytre natur. Derfra kan magien skje i livet ditt, i form av økt velvære og livsgnist.

Last ned en av mine gratis inspirasjonsguider her! 🍃

Tre gode og enkle avslapningstips

Det meste begynner med god hvile, men noen ganger kan den være vanskelig å finne. Trenger du tips til naturlig avslapning, finner du det her!

Tre grønne måter å spare penger på

Er økonomien litt utfordrende, eller vil du bare leve i mer integritet med dine grønne og naturlige verdier? Da er denne guiden for deg!

Tre grønne rengjøringsoppskrifter

Hjemmet ditt er det viktigste stedet på jordkloden, for det er det som skal gi deg hvile og næring. Gjør det ordentlig rent med disse oppskriftene!

Finn inspirasjon på bloggen! 🍃

Tre inn i oljenes verden

Det er mange ulike måter jeg kan hjelpe deg på. Blant annet kan jeg veilede deg i bruk av eteriske oljer, eller vise deg hvordan du finansierer ditt eget forbruk av både oljer og andre naturlige pleieprodukter. Kanskje du også ønsker deg å ha eteriske oljer som din egen inntektskilde for å realisere andre drømmer?

Kom og si hei på Instagram! 🍃

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗