Frønæring

Frønæring er min nye dille, og her får du vite hvorfor!

Hvis du har fulgt meg en stund, kjære leser, så vet du at jeg har en forkjærlighet for det rene og naturlige, også når det kommer til mat. Og etter å ha vurdert det lenge og vel, kom jeg til slutt frem til at jeg bare måtte prøve frønæring og finne ut hva alt oppstyret i sosiale medier var om. Så jeg kjøpte meg en pakke med Soul. Og så ble det enda en. Og enda en. Og nå tror jeg ikke at jeg vil slutte noen gang. For dette greiene her…. Det funker!

Først: mitt utgangspunkt

Jeg har ikke det beste utgangspunktet når det kommer til overskudd i hverdagen, så jeg har lett en stund (les: 20 år) etter noe som kan gi meg mer energi eller i det aller minste sørge for at jeg får god og riktig næring på en superenkel måte de dagene jeg ikke har kapasitet til å lage de helt store måltidene selv.

Jeg har prøvd det meste, egentlig, fra aloevera-gel til smoothier, og selv om nesten alle disse tingene har gitt meg litt mer krefter, så har det liksom aldri fått meg helt i mål. Jakten har dermed fortsatt, og jeg har prøvd å bygge det opp over tid, litt for litt.

En av ulempene med denne fremgangsmåten har, kanskje ikke så overraskende, vært økonomi. Staten har jo i sin uendelige visdom sørget for at man får skikkelig dårlig råd når man trenger å investere i sin egen helse aller mest, så den helt store fremgangen har derfor vært vanskelig å få til.

Så, når jeg da oppdaget frønæring på Instagram, som kommer både med den supernæringen jeg lette etter OG muligheten til å la den finansiere seg selv, så måtte jeg jo bare prøve det. Og jeg fikk min første pakke med Soul i posten den 10. februar.

Hva er frønæring?

Frønæring, kjære leser, er kort fortalt kaldpressede frø. Og frø er jo igjen kort fortalt livskraften og starten på alt som kan spire og gro på denne planeten. Det er ikke en liten ting. Det er kilden til alt liv. I disse frøene ligger all den næringen som trengs for at det nye livet kan spire, superkonsentrert og tettpakket med næring.

Dette var det heldigvis noen leger som klarte å benytte seg av da de ville lage et ekstra næringsrikt kosttilskudd for barn som hadde vært gjennom cellegiftbehandling. Rains grunnlegger fikk kjøpt patentet etter å ha testet produktene selv, og resten er i historie. I 2019 kom frønæringen til Norge, tilgjengelig for alle.

Hva inneholder frønæringen?

Frønæring inneholder kaldpressede frø, som igjen består av mineraler, vitaminer, fettsyrer og aminosyrer. Så varierer det litt etter hvilken type du velger, for du kan nemlig velge mellom flere forskjellige.

Den mest kjente er Soul, og den inneholder svartfrø, svartbringebærfrø, Chardonnay-druefrø (og dermed resveratrol), og er i tillegg tilsatt d-ribose. De fleste starter på denne.

Soul Red er en mer kraftfull variant av Soul, og inneholder røde bringebærfrø istedenfor svarte.

Bend inneholder svartfrø, gurkemeie, linfrø og levagen, og er satt sammen for å støtte bevegelighet i kroppen.

Core er detox-blenden, og inneholder svartfrø, mariatistel, tranebær, grønnkål, chlorella, spirulina, hvetegress, løvetannrot og aloe vera.

Hvorfor frønæring?

Det er så mange grunner til å velge frønæring, kjære leser. For det første er det superenkelt. Du åpner bare den lille smoothieposen med for eksempel Soul og drikker innholdet, så har du fått i deg nesten alt kroppen trenger på noen få slurker. Pakkene er lette å ta med seg i veska eller i bilen, og du har alltid ekstra næring tilgjengelig om du trenger det.

For det andre er frønæringen ren og naturlig, og den er ikke tilsatt noen uhumskheter du ikke vil ha inn i kroppen. Du vet hva du får: kraft direkte fra naturen.

Og for det tredje er dette et kosttilskudd som fort vekk kan finne på å finansiere seg selv, fordi tilbakemeldingene er så mange og så gode at du trygt kan anbefale det videre. Og det får du jo ikke fra vitaminhylla på Rema.

Men viktigst er det kanskje at det finnes så mange knallgode tilbakemeldinger og kundehistorier om frønæringen. Du vet du får kvalitet for pengene. Hvis du er nysgjerrig, så finnes det en Facebook-gruppe som heter Frønæring på norsk, og der kan du lese om flere gode erfaringer. 🌸

Min egen erfaring med frønæring, så langt

Det er snart tre måneder siden jeg fikk min første Soul-pakke, og jeg har trofast inntatt min daglige supersmoothie så og si hver eneste morgen. Noen merker effekt med en gang, mens andre trenger litt mer tid på seg – og jeg var i den siste gruppen. Det avhenger antagelig litt av hvor tomkjørt du er i utgangspunktet, og mitt batteri var jo ganske flatt. Derfor var jeg også skeptisk en god stund, men jeg er glad jeg fortsatte likevel.

For vet du hva? Bodybatteriet mitt har begynt å vise 100 relativt ofte nå. Jeg kan se at noe har forandret seg. Jeg har gått ned noen kilo i vekt siden jeg startet, og selv om jeg aldeles ikke er der enda at fulltidsjobb er et alternativ, så kjenner jeg at jeg begynner å få litt mer overskudd. Det tar ikke like lang tid å lade opp lenger, og energien er litt mer forutsigbar nå enn den var. Jeg tror jeg for alvor skjønte at noe var i ferd med å skje den dagen tenåringsdatteren min kommenterte at jeg gikk raskere enn henne når vi var på en liten shoppingtur – det har jo ikke skjedd siden hun var omtrent fire!

Mitt siste bevis fikk jeg i dag, når jeg plutselig ble litt sliten etter å ha spist for lite og så gått på en litt lenger tur enn jeg tenkte. Jeg tok en ekstra Soul, og kjente etter en halvtimes tid at energien sannelig min hatt begynte å stige igjen.

Så jeg har trua nå, jeg har virkelig det. Og jeg gleder meg til fortsettelsen. Vil du være med? Du kan lese mer om frønæringen og kjøpe din egen pakke her.

Du? Meld deg på nyhetsbrevet, så får du oppdateringer og annet snacks en gang i måneden! 😊


Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗