Naturlig helse

Forelsket i pilates

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Når yogatilbudet her i byen begynte å rakne, var jeg først litt fortvilet. Det er noe med å trene med noen andre, på et sted som ikke er hjemme i stua, og hvor du ikke er omgitt av klesvask, oppvask og alle andre ting du bare burde gjøre. Det å kunne skape et skille mellom aktivitetene er viktig, og spesielt når man jobber hjemmefra sånn som jeg gjør. Da blir det enda mer prekært å komme seg ut, og at ikke trening også blir noe du gjør alene hjemme i stua.

Jeg er fortvilet over tapet av yogastudioet enda, misforstå meg rett. Jeg tror det alltid vil være et stort savn. Men jeg har klart å finne en erstatning. Treningssenteret rett borti gata her har nemlig pilates på planen, to ganger i uka, i tillegg til litt yoga. Da får jeg det til å funke. Og fordi jeg er hjemme på dagtid, har jeg også muligheten til å benytte meg av tilbudet – pilatestimene går klokka 11 om formiddagen, så det er stort sett jeg og pensjonistene der nå. Men det gjør ikke så mye.

Treningen er helt perfekt for meg. Det er nok hvile mellom øvelsene, det er akkurat yoga-ish nok, og det er super styrketrening. Jeg elsker det. De timene gir en perfekt start på dagen, og en god følelse i kroppen!

Det er bare ett problem nå: Treningssenteret går over i sommermodus snart. Da forsvinner både pilates og yoga ut av planen, og nå som jeg er så godt i gang, har jeg jo ingen planer om å slutte. Jeg har treningsball og alt jeg trenger for å holde det i gang for meg selv, det er ikke det, og jeg finner helt sikkert noen gode videoer på YouTube også… men igjen… det er litt kjipt.

Dette betyr at jeg kommer til å fryse medlemsskapet mitt på senteret. Jeg kan jo ikke betale for et tilbud jeg ikke får brukt, spesielt ikke når økonomien er som den er.

Men det jeg lurer på nå, er…. vet du om noen bra pilates-videoer? Eller har du tips til hvordan man holder ting i gang om sommeren når alt stenger? Hjelp?

 

4 kommentarer

    • Skogfrue

      Ja, jeg har jo den nydelige elva mi som renner rett forbi her nede. Jeg bare venter litt på varmen igjen nå, kjenner jeg, sitter inne og hutrer under et teppe. Leste i avisa at varmen er på vei tilbake igjen, så da kanskje jeg skal legge på svøm igjen! 🙂

  • Anita Kristin

    Mine favorittar er Yoga with Adriene, og Boho beautiful, merkelig navn, men gode videoar, også pilates, sjølv om eg ikkje har prøvd so mange av dei. Men ta med yogamatta ut, det er fantastisk.

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗