favorittoljer
Naturlig livsstil & DIY

Mine favorittoljer fra doTERRA akkurat nå

I dag har jeg akkurat sendt avgårde månedens ordre til doTERRA, og mine favorittoljer er snart på vei hjem. Om en ukes tid har jeg nye forsyninger klare i hus. Og det skal bli godt, for nå begynner jeg å gå kritisk tom for noen oljer jeg virkelig ikke vil leve uten!

No more snufs

Den som var helt fullstendig skrapa tom nå, var peppermynte. Når forkjølelsene hamrer inn på rekke og rad i heimen, er denne en absolutt must å ha i hus. Mentol åpner jo som kjent luftveiene litt. Og når våren snart kommer med sine egne utfordringer i tillegg, så sier det seg selv hva jeg måtte ha dobbelt av i denne pakka.

Søvnstemning: Check

Lavendeloljen begynner også å gå tom, siden jeg bruker den hver kveld på soverommet. Den har nå blitt en søvntrigger for meg. Lukten av lavendel blandet med en liten touch med villappelsin gir hjernen min beskjed om at nå er det natta. De står på toppen av min liste over favorittoljer! Du har sikkert hørt om julestemning, men søvnstemning? Elsk! 🙂

Velduftende luft

Diffuseren er ofte i gang på dagtid også, spesielt når jeg sitter og jobber på hjemmekontoret. Rosmarin er en av mine favorittoljer, gjerne sammen med noen oppkvikkende dråper med peppermynte, sitron og villappelsin. Da lukter det friskt og godt i hele leiligheten!

Tørrbørsting er gull!

Og jeg må bare si det, for dette er kanskje det beste egenomsorgstipset noen noen gang har gitt meg: Tørrbørsting! Det å starte dagen med en liten omgang med en passe stiv børste på tørr hud før du går i dusjen, gjør underverker. Jeg har 3-4 dråper rosmarinolje på min børste, og jeg kjenner at det er et godt morgensignal å gi hjernen etter en rolig natt med lavendel. Dessuten vil du ikke tro hvor myk og glatt huden din blir av bare å fjerne de døde hudcellene på denne måten hver dag!

Flekken som forsvant

En annen ting jeg har oppdaget, er hvor sinnssykt effektiv sitronolje er på vanskelige flekker. Jeg har nemlig en liten, hvit mini-PC som har vært i min datters varetekt noen uker. Det medførte på en eller annen merkelig måte at en rød malingflekk fant veien inn i sprekken mellom skjermen og bunnen, og uansett hvor hardt jeg prøvde med såpevann og en liten klut, var den bare ikke til å få vekk. Før jeg tok frem sitronoljen. Da var den borte på null komma svisj. Mini-PCen er nå hvit og vakker igjen!

Så der har du mine absolutt favorittoljer oppsummert akkurat nå. Peppermynte, sitron, lavendel, villappelsin og rosmarin.

Hvilke oljer vil du helst ikke gå tom for?

Hvis du også vil ha oljer, kan du lese om hvordan du får tilgang på rabattene HER.

Vil du ikke ha rabatter, kan du isteden kjøpe oljer til fullpris uten medlemskap – les dette!

Vil du være med å bygge opp en vill og vakker inntekt hjemmefra – gå hit!

Skriv gjerne ditt eget innlegg om dette, og link til meg meg om du lot deg inspirere!

PS! Følg meg gjerne på Instagram og Facebook, så blir jeg lykkelig!
 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.