naturlig deodorant
Naturlig helse

Endelig en naturlig deodorant som funker!

/annonse/

Som mange av dere vet, har jeg lenge laget min egen deodorant. En naturlig deodorant som virker, har nemlig vært vanskelig å finne. I alle fall i de butikkene vi har her. Men nå, kjære leser, er det meg en grønn glede å fortelle deg at jeg har funnet en rimelig og naturlig deodorant som fungerer både med tanke på armhuler, klær og selvsagt også lukt.

La meg presentere: CLEAN Deodorant Balm fra The Natural Deodorant Company!

(Jeg kjøpte min på Pure You, så det er dit linken går.)

Den kommer i en krukke, det er det første du legger merke til. Jeg kjøpte den minste størrelsen, og da er det faktisk glass. Jeg liker glass. Du kan lett bruke denne lille krukken til andre ting etterpå, så du slipper å kaste den.

Du får denne i mange forskjellige dufter. Min versjon er vanilla + manuka, og den har en myk, mild og kanskje litt treaktig duft. Det er vanskelig å beskrive den, men den er på ingen måte overveldende. Bare behagelig og myk.

Konsistensen er et sted mellom krem og salve, den er lett å påføre, og den trekker raskt inn. Om du ikke vil bruke fingeren nedi krukka, kan du bare ta neglefilen eller noe annet du har på badet, og scoope opp en passende mengde. Du trenger ikke mye. Tenk ca et stort blåbær. Det holder for en dag.

Nå har min lille deodorantkrukke gått gjennom alle tester jeg kan tenke meg, faktisk, og jeg er veldig fornøyd. For det første kan du smøre den rett på nybarberte armhuler uten at det svir – det er faktisk litt lindrende, om noe. For det andre tåler den stress og fysisk aktivitet. Du blir våt under armene, for den hindrer ikke svetten, men det lukter ingenting, og det setter seg ikke i klærne. For det tredje fikset den lett varmen og saltvannsbading i Bulgaria også. Jeg behøvde ikke å ta på nytt lag i løpet av dagen, og selv om det noen ganger var så varmt at svetten rant nedover ryggen min, så holdt deodoranten det den lovte.

(Og jeg vet den funker utmerket, fordi jeg faktisk glemte å ta den på før hjemreisen, haha. Sammenligningsgrunnlaget er der, for å si det sånn. Og jeg er veldig glad for at jeg har deodoranten tilgjengelig igjen nå.)

Dette er en sikker vinner for meg, og den har nå fått sin faste plass på badet mitt. Jeg liker faktisk denne deodoranten bedre enn den jeg lager selv, og den er rimelig nok til at det går an å bruke den fast. Jeg er kjempefornøyd, og anbefaler den herved på det varmeste.

Vil du ha mer? Følg Skogfrue på Bloglovin', så har du alt på ett sted!
Interessert i en naturlig livsstil? La meg hjelpe deg i gang med eteriske oljer!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.