a bottle of essential oil on a tree stump
Business

Drømmer på tampen av businessåret

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Jeg sitter her i sofaen med pleddet godt rundt meg, kjære leser. I koppen har jeg rykende varm solbærtoddy av hjemmeplukkede bær, og kulda begynner å krype ned i dalen her jeg bor. Om ikke lenge vil bakken være dekket av rim, og vinteren er snart i gang.

2023 ble et rar år. Jeg føler jeg skriver det hvert eneste år for tida, men dette ble et veldig rart et for meg. Det ble året alt kunne gå veldig galt, eller året alt kunne snu. Jeg tror det har snudd. Det er ikke ferdig enda, men alt i alt nå har jeg gått ned 16 kg i vekt som et resultat av holistiske grep jeg har tatt, og det må være et godt tegn.

Det er i skrivende stund bare to måneder igjen til jeg har lovet meg selv en juleferie. Businessåret i dette svært uvanlige året mitt vil snart avsluttes, og jeg har bestemt meg for å avslutte det sterkt. Visjonen min er sterkere og klarere enn den noen gang har vært, kanskje nettopp som følge av kaoset jeg har vært gjennom, og jeg tenker jeg skal leve det ut til fulle i tiden fremover.

For du skjønner, kjære leser, jeg har blitt vist i all sin forferdelige gru hvordan det egentlig står til med alle systemene våre. Jeg har blitt vist hvordan fastlegeordningen har knelt, jeg har følt på kroppen hvordan Nav bidrar til å gjøre folk sykere enn de var før de kom, og jeg har sett og forstått inn i hver celle i kroppen at vi trenger en annen vei å gå.

Jeg har også fått testet mine lidenskaper i dette kaoset. Jeg har kjent på hvor sterkt de står seg, selv i stormen og under press fra alle kanter.

Og jeg vet nå. Jeg trodde før. Men jeg vet nå.

Det er holistisk helse og velvære som er min purpose og min skjebne, og jeg omfavner den fullstendig. Alle andre dører har lukket seg, men denne står fortsatt med vidåpne dører rett foran meg. Det eneste jeg kan gjøre, er å gå gjennom den og gjøre det eneste jeg egentlig vil gjøre.

Og mer spesifikt er det doTERRA som har vist seg å være skapt for meg. Rain også, så klart, men jeg kan ikke begrense meg til bare ett frø når jeg har oljer fra over 60 planter hos doTERRA.

For at du skal forstå dette, kjære leser, skal jeg ta deg med tilbake til sommeren 1989. Jeg var mellom barneskolen og ungdomsskolen, og hadde én stor lidenskap i livet mitt. Jeg sanket urter og leste urtemedisin i bøker jeg lånte på biblioteket. Rommet mitt var fullt av Norgesglass og urter i både pulverform og i bunter i gardinstenger og overalt ellers hvor de kunne henges, og jeg pugget latinske navn og kjennetegn i hvert ledige sekund jeg hadde.

På den første turen med ungdomsskolen hadde jeg med kjerringrokk på glass fordi jeg visste jeg kom til å få vondt i magen av godteriet. Som 13-åring var jeg allerede i gang med å behandle meg selv med plantemedisin.

Og det er det.

Det er det, kjære leser.

Det er den lidenskapen jeg virkelig har fått tak i igjen nå. Og jeg har ikke tenkt å gi slipp på den.

Kombiner dette med den sterke interessen for blogg og sosiale medier jeg har hatt siden internet ble en ting, så med kunnskapen om naturlig livsstil og giftfrie produkter, og legg på et gigantisk selskap som spesialiserer seg i eteriske oljer og som mer enn gjerne vil gi meg alt jeg trenger for å skape en inntekt når ingen andre ville det.

Og så skjønner du.

Jeg skjønner ikke hvorfor jeg brukte så lang tid på å skjønne det selv, men nå…

Nå ser jeg det klart.

Visjonen min er å skape et nært og godt team med likesinnede kvinner, og jobbe med doTERRA og holistisk helse sammen.

Vi skal skape frihet både med tanke på naturlige løsninger og med tanke på inntektsmulighetene som ligger i det.

Vi skal gjøre det sånn at fastlegene avlastes fordi folk vi kommer i kontakt med tar bedre vare på seg selv, og vi skal skape mulighetene for at foreldre kan være hjemme med barna sine om de ønsker det. Eller si farvel til jobben de ikke trives i. Eller avslutte kontakten med Nav.

Vi skal lage et alternativ. Vi skal vise folk en ny vei å gå. En bedre måte å leve på.

For min del skal jeg bruke min internet-interesse til å jobbe gjennom denne bloggen og på sosiale medier, i tillegg til å lage webinarer og små kurs. Jeg er jo fortsatt Manifestor i Human Design, så min metode må være å jobbe mye når skapetrangen tar meg, og så hvile mellom bølgene, vel vitende om at jobben jeg har gjort fortsetter å jobbe for meg.

Andre i teamet kan gjøre det samme, for jeg lærer dem gjerne opp, eller de kan gå helt egne veier og reise hjem til folk for å holde presentasjoner. Eller kanskje bare snakke med folk der de er, når de møter dem.

Det er så mange måter å gjøre denne businessen på, og de fleste finner jo sin egen personlige metode. Det er noe av det som er så vakkert med den. Du får opplæring, kart og kompass, men du velger helt selv hva og hvordan og hvordan. Fordi DU er viktig. DINE gaver er de du skal bruke.

Jeg vet ikke enda hvordan detaljene skal komme på plass, kjære leser. Men akkurat nå har jeg en veldig klarhet og en ro i at dette er sånn det kommer til å bli. 💜


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds