Familie

Betal hva du vil: Våraktiviteter for barn

Det er utrolig hvor mye rart man har liggende på laptopen. For omtrent ti år siden, da jeg selv var hjemmemamma til toåringen min, skrev jeg en liten e-bok om våraktiviteter for barn. Og den har bare ligget der siden den gang. Og jada, den var litt utdatert. Den inneholdt linker som ikke virket lenger, for eksempel, og den var jo merket med den gamle bloggadressen min og slikt. I tilfelle noen av dere fortsatt har den gamle utgaven, mener jeg.

Men siden jeg først var i gang med å fikse nettkurset mitt om naturlig livsstil, fortsatte jeg likegjerne med en oppussing av denne lille e-boken også. Og jeg har lagt den i nettbutikken. Jeg kom jo plutselig på at ca alle barn i hele landet er hjemme denne våren, og det kan jo hende at noen foreldre trenger litt inspirasjon de neste ukene.

Så jeg fikk dermed lagt også denne lille saken inn som “betal hva du vil”, i likhet med kurset mitt. Banken krever 3 kroner av deg for å prosessere ordren din, men du kan selv legge inn prisen du vil betale over det, hvis du vil betale mer. Jeg vet jo at mange kanskje har litt økonomisk kaos i disse dager, så jeg overlater til deg å bestemme hvor mye du ønsker å betale.

E-boken er bare en liten PDF på 17 sider, men den inneholder tre temaer du kan utforske med din unge håpefulle. Og det er tre varianter av hvert tema, sånn at du kan velge en tilnærmingsmåte som er for de aller minste, de mellomstore eller de største.

Jeg håper den kan være til glede for noen, i alle fall!

Du finner Våraktiviteter for barn i nettbutikken!

Vil du ha mer? Følg Skogfrue på Bloglovin', så har du alt på ett sted!
Interessert i en naturlig livsstil? La meg hjelpe deg i gang med eteriske oljer!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.