Livsdesign,  Selvutvikling

Betal hva du vil: Kurs i naturlig livsstil

Plutselig ble mange hjemmeværende over natta. Kanskje du må være tilstede sammen med ungene, eller kanskje du ble permittert. Det er mange ting som er annerledes for veldig mange nå.

Samtidig har bibliotek, kino og basically alle muligheter for å gjøre noe ute av huset lagt ned, og vi vet ikke hvor lang tid det tar. Det gir deg mange, mange timer å fylle med helt andre ting enn du er vant med, uten så manger ressurser som du vanligvis har.

Nå har jeg derfor lagt ut kurset om naturlig livsstil igjen. Siden jeg også vet at mange er usikre på økonomien, har jeg satt det til “betal hva du vil”. Bankløsningen krever at du betaler minst 3 kroner for at den skal funke, men utover det… Utover det betaler du akkurat det du selv føler du vil, kan og er i stand til.

Kurset i naturlig livsstil er i utgangspunktet et kurs med 10 leksjoner som sendes ut i mailform, med en leksjon hver uke. Siden vi ikke aner hvor lang tid dette tar, og du antagelig har mer tid til rådighet enn før, har jeg isteden gjort det om til én enkelt PDF. Da får du alt på en gang, og kan jobbe deg gjennom uavhengig av tidsperspektivet.

Fordelen med akkurat dette kurset akkurat nå, er at mye av det du skal gjøre foregår nettopp i heimen eller ute i naturen. Det er således et godt egnet prosjekt i disse koronatider. En av leksjonene handler om å finne klanen din, men den kan du like gjerne begynne å lete etter digitalt akkurat nå. Istedenfor å gå på butikken om du oppdager noe du trenger, kan du bestille fra en nettbutikk som sårt trenger litt ekstra hjelp i disse dager. Det meste lar seg tilpasse situasjonen helt fint.

Kurset består som sagt av 10 leksjoner, og hver av disse har tre konkrete oppgaver pluss ett forslag til en affirmasjon du kan meditere over. Hver leksjon tar deg et lite skritt nærmere en grønnere og mer naturlig livsstil.

Og om det er noe vi kan ta med oss fra denne koronakrisen, så er det jo nettopp det: Vi blir tvunget til å leve litt mer i harmoni med naturen disse dager. La oss ikke glemme at det kan komme veldig gode ting ut av dette, selv om det er skremmende og vanskelig akkurat nå. Vi kan bruke denne merkelige tiden til noe skikkelig bra, både som samfunn og individer.

Så, føl deg fri til å ta kurset mitt til krisepris. Jeg stoler på at du selv finner den riktige prisen for deg og din situasjon.

Enjoy! 🙂

Vil du ha mer? Følg Skogfrue på Bloglovin', så har du alt på ett sted!
Interessert i en naturlig livsstil? La meg hjelpe deg i gang med eteriske oljer!
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.