3 grønne rengjøringsoppskrifter

Hjemmet ditt er det viktigste stedet i hele verden, kjære leser. Det er jo her du skal slappe av, lade opp og finne kreftene til alt det andre som skjer i livet ditt. Og derfor er det viktig at hjemmet ditt er et godt sted å være, som gir deg mer enn det tar.

Dessverre er det sånn at vi er mer utsatt for forurensning innendørs enn vi er utendørs, og det er blant annet fordi vi rengjør på feil måte – vi fyller faktisk husene våre med flere kjemikalier enn vi renser ut. Og disse stoffene bidrar til vår såkalte toxic load, altså den mengden miljøgifter og andre uhumskheter vi bærer på i kroppen.

Heldigvis finnes det billige og enkle måter å rengjøre på uten å tilføre mer av det vi prøver å detoxe bort. I denne lille guiden får du tre oppskrifter du kan bruke hjemme hos deg selv for å gjøre det rent og fint! ✨

Fyll ut infoen her, så er rengjøringsoppskriftene straks på vei! 🤗


Jeg heter Ingrid Jeanette, og har blant annet en master i tverrfaglig kultur. Der fokuserte jeg mest på økopedagogikk og menneskets plass i naturen.

I tillegg er jeg yogalærer, og har holdt på med urter og eteriske oljer i mange år.

Jeg er overbevist om at lykke og velvære starter hjemme, og da er det jo nettopp der vi må begynne å gjøre bedre valg også.

Nå brenner jeg for å spre kunnskapen, sånn at du også kan få en bedre og mer naturlig livsstil. 💚

Psst! Trenger du å stresse ned litt? Få med deg denne gratis guiden! 🤗