julegavetips
Hjemme

12 gode julegavetips (2020)

Denne teksten kan inneholde affliatelinker, som gjør at jeg tjener noen kroner hvis du velger å handle, helt uten ekstra omkostninger for deg. Tusen takk for støtten!

 

Det begynner sannelig å se ut som førjulstida nærmer seg, og det er dermed på tide å dele alle mine gode julegavetips for 2020!

Og det er vel ikke å ta for hardt i om jeg spår at netthandel kommer til å bli stort i 2020, siden vi alle skal holde oss mest mulig hjemme og ta alle de smittehensyn vi kan ta nå som jula nærmer seg.

Derfor kan lønne seg å være tidlig ute i år, i og med at ganske mye skal sendes i posten nå. Begynner du tidlig, er sjansen større for at du får det du skal ha når du skal ha det.

Så: i dag har jeg 12 gode (og ganske grønne) julegavetips som du kan fikse med en gang!

1. Jade Roller med Gua Sha

Pris: 399 kroner

Kicks

Dette er den perfekte julegaven til noen som elsker å praktisere egenomsorg – og den gjør virkelig underverker for ansiktshuden også!

2. Varme tøfler

Pris: 149 kroner

Coolstuff

Disse tøflene kan varmes i mikroen – hvor mer genialt kan det bli når nettene blir lange og kulda setter inn?

3. Bivokspapir

julegavetips

Pris: 249 kroner

Coolstuff

De fleste av oss begynner vel å bli obs på problemet med plast. Heldigvis finnes det erstatninger! Dette er den perfekte julegave for dem som har et kjøkken og bryr seg om planeten.

4. Smoothieblender

julegavetips

Pris: 579 kroner

Tretti

Det er lett å ville være sunn, men det bør være enkelt å holde på vanene også! En smoothieblender gjør at man kan lage en sunn smoothie i full fart, rett i flaska på vei ut. Perfekt julegave til alle som vil bli en bedre versjon av seg selv!

5. Dehydrator

julegavetips

Pris: 799 kroner

Tretti

Med denne dehydratoren kan man tørke frukt, urter, bær og sopp for å enten bevare matvarene bedre eller for å lage deilig og sunn snacks selv. Alle vinner!

6. Vannflaske med krystall

julegavetips

Pris: 499 kroner

Coolstuff

For den alternative kvinnen som ønsker seg en helt magisk livsstil, er krystalleliksir et absolutt must. Hun vil elske denne julegaven!

7. Metallsugerør

julegavetips

Pris: 89 kroner

Coolstuff

Kjenner du noen som er lei av pappsugerør som løser seg opp, og som samtidig er opptatt av miljøet? Da er metallsugerør en ypperlig julegave!

8. Sodastream

julegavetips

Pris: 992 kroner

Tretti

Dette er julegaven som bare fortsetter å gi. Rent vann blir til brus på no time, og den heldige mottager slipper å pante flasker. Dessuten sparer man miljøet for plast – det er et skikkelig godt julegavetips!

9. Spikermatte

julegavetips

Pris: 399 kroner

Gymgrossisten

En spikermatte er en perfekt julegave til alle som har (eller burde hatt) blodsirkulasjon. Spikermatten løser opp spenninger på en helt magisk måte, og burde finnes i ethvert hjem. Et julegavetips som varer lenge og gjør mye godt!

10. Positively Wealthy, av Emma Mumford

julegavetips

Pris: 174 kroner

Adlibris

Dette er en inspirerende, positiv og spirituell bok for alle som ønsker å trylle frem mer velstand i livet sitt – og hvem gjør vel ikke det? Julen er jo nettopp tiden for magi!

11. Starseed orakelkort, av Rebecca Campbell

julegavetips

Pris: 237 kroner

Adlibris

Starseed orakelkort er noe av det hotteste innen spiritualitet nå, og disse vakre orakelkortene vil garantert gjøre noen veldig lykkelige denne jula!

12. Linservietter

julegavetips

Pris: 80 kroner pr stk

Kremmerhuset

Linservietter er enkle, vakre og miljøvennlige, og de er et absolutt must når man dekker et bord i våre dager. De passer spesielt fint til julegaver, i en sesong hvor bordet ofte dekkes!


25% på holistisk velvære!


man people woman coffee

Psst! Akkurat nå har doTERRA en eksklusiv kampanje, som gjør at du kan spare 25% i forhold til utsalgspris.

Hva med å ta julehandelen her i år? 🥰

This will close in 20 seconds