Hjemme

11 fine ting til høstkosen

Inneholder annonselinker.

Jeg bare elsker denne tida på året! Verden roer seg ned etter en hektisk vår og sommer, og vi går inn for en myk landing med ulltepper og puter isteden. Det å la interiøret gjenspeile naturens sykluser er en fin måte å leve i harmoni med den på. Om du innreder etter årstidene, innebærer det jo også at du selv gjør det samme som naturen gjør. Det gir en god følelse av å være forbundet og synkronisert med planeten, og det trenger vi alle mye mer av.

Og jeg har vindusshoppet litt for oss igjen, med fokus på å skape en lett høststemning i stua! Produktene er som alltid håndplukket med tanke på mest mulig bærekraft, selv om det aldri kan bli perfekt. Men det er i alle fall et lite steg i riktig retning.

1: Putetrekk i oekotex-sertifisert bomull

2: Linserviett – mye bedre enn papir

3: Saltlampe fra Himalaya med magisk gyldent lys

4: Linduk

5: Ullteppe merket Integrity Wool for dyrevelferd

6: Kubbelys

7: Roman – Kjærlighetens magiske regler, av Alice Hoffman

8: Glassvase

9: Tørket bukett

10: Antikk lysholder

11: Norgesglasslys på soya i gjenbrukbare glass

Du kan også sy dine egne linservietter og -duker med 100% lin fra Stoff & Stil, om du har lyst på et lite høstprosjekt. Og om du er rask, rekker du også å plukke litt kløver og strå for å tørke en fin bukett selv!


PS! Vil du ha oppdateringer og gode tips rett i innboksen?
Meld deg på bloggens nyhetsbrev her, og meld deg på nyhetsbrev om eteriske oljer her!

Ingrid Jeanette er utdannet førskolelærer, har en mastergrad i tverrfaglig kultur, og er sertifisert yogainstruktør. Hun underviser Yin Yoga, elsker å skrive, og er opptatt av å leve en naturlig livsstil. Ellers bruker hun dagene sammen med sin unge tenåringsdatter, og prøver å lære å spille tussefløyte.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.