Eteriske oljer

kjøpe eteriske oljer doterra

 

Er du nysgjerrig på de etterhvert ganske sagnomsuste oljene fra doTERRA?

Det er flere måter du kan få tak i oljene på. Du kan kjøpe enkeltoljer til utsalgspris, eller du kan få deg din egen doTERRA-konto hvor du får minst 25% rabatt på alle produkter, samt tilgang til bonuser og promoer. Det siste er absolutt å anbefale om du vil ha oljene som en del av din naturlige livsstil – du kan spare ganske mange kroner på det. Men selvsagt er det smart å prøvekjøre dem litt først før du eventuelt bestemmer deg for om og hvordan du vil bruke dem!

 

KJØPE ENKELTOLJER

Hvis du i første omgang har lyst til å prøve en olje eller to før du bestemmer deg for om du vil ha din egen konto hos doTERRA, har du tre muligheter.

1) Du kan gå hit og trykke «shop» oppe til høyre. Da kan du bestille oljer til utsalgspris, og få dem sendt direkte hjem til deg.

2) Du kan bli med på min egen bestilling, som jeg sender inn den 15. hver måned. Da sender jeg oljene til deg når jeg får pakken hjem selv – porto kommer i tillegg til utsalgsprisen på oljene. En alltid oppdatert prisliste finner du her. Se i retail-kolonnen for din pris. Du kan gange med ca 10 for å få prisen i norske kroner.

Er du usikker på hvor du skal begynne? La meg foreslå settet Beginner’s Trio – her får du tre av de mest populære oljene, nemlig lavendel, sitron og peppermynte, og du får dem til en lavere pris i dette settet enn om du skulle kjøpt dem hver for seg. Pris: 700 kroner.

 

3) Den tredje muligheten er at jeg sender deg små prøver på de oljene jeg til enhver tid har selv (ca 15 dråper i en liten miniflaske), sånn at du kan lukte og teste litt forskjellige før du bestemmer deg. Prisen regner jeg ut på grunnlag av hvilken olje det er.

Du kan ta kontakt med meg her , eller sende meg en email med din bestilling på ingrid@skogfrue.no.

 

Sånn får du tak i oljene til redusert pris

Som du ser av prislisten, er det penger å spare om du skaffer deg din egen konto hos doTERRA. Om du vil kjøpe eteriske oljer med 25% rabatt, og i tillegg få lojalitetsrabatter og tilgang til promoer – eller om du har lyst til å selge produktene selv – kan du lett ordne dette på egenhånd. Du kan lese hvordan her!

 

Lurer du på noe?

Da kan du bare sende meg en email på ingrid@skogfrue.no, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!

 

meld deg på nyhetsbrevet!

Om du melder deg på nyhetsbrevet, vil du jevnlig få informasjon og inspirasjon til hvordan du kan bruke eteriske oljer i hverdagen. Dette er også en utmerket måte å holde kontakten med meg på, om du vurderer å skaffe deg en doTERRA-konto selv! Klikk på bildet under, og legg igjen informasjonen din i skjemaet.