Her finner du miljøvennlige tannbørster!

/Inneholder reklame/

Det er plastfri juli, og selv om jeg ikke er så aktiv på den fronten denne gang, så vil jeg likevel tipse deg om en enkel måte du kan bytte ut bittelitt av plasten du bruker hver dag på. Tannbørster er jo en av de tingene vi (forhåpentligvis) bruker oftest, og det som dermed vil gi størst effekt på daglig basis av å ha erstattet med et bedre alternativ.

Matsmart har de nå fått inn mange forskjellige fargevarianter av Humble Brush i firepakninger, som er en nedbrytbar tannbørste av bambus. De har både voksenstørrelse og barnestørrelse, så her er det bare å hamstre inn så du har det klart til du trenger å bytte igjen. Humble Brush er også en av de tannbørstene jeg synes børster best, plast eller ikke plast, så om jeg var deg, ville jeg absolutt tatt en tur inn på Matsmart nå. Selv har jeg tatt med meg et par pakker på forrige bestilling derfra, så jeg har så det rekker for en stund.

Tenk hvor mye plast vi kan spare planeten for hvis alle går over til å bruke bambustannbørster istedenfor plast?

Og mens du er der inne, kan du samtidig fylle opp kassa med andre gode, økologiske ting – de har sin egen øko-kategori, så det er lett å finne frem i hyllene. Jeg digger det!

Et par andre tips til til en miljøvennlig tannpuss: Tannbørsteglasset du ser på bildet over her, er rett og slett et resirkulert fetaost-glass, men jeg syns det gjør seg bra på badet mitt. Og leter du etter en veldig god og absolutt naturlig tannkrem basert på eteriske oljer, så har doTERRA en veldig god en. Jeg har nettopp begynt å bruke den selv, men jeg er imponert over hvor ren den kjennes, i tillegg til at den er dobbelt så stor som en vanlig tube. Send meg en melding om du vil teste den, så kan jeg kjøpe med en til deg på neste bestilling eller hjelpe deg med å sette opp en egen oljekonto.

 

3 thoughts on “Her finner du miljøvennlige tannbørster!

  1. Eg må sjekke ut Matsmart når eg er tilbake frå ferie! Så genialt. Takk for tips?

Comments are closed.