Eteriske oljer

eteriske oljer

Velkommen til en fantastisk verden med eteriske oljer!

Om du er interessert i naturlig livsstil, har du helt sikkert hørt om eteriske oljer. Ikke bare får de hele rommet til å lukte himmelsk, men de kan også brukes i hjemmelagde rengjøringsprodukter, hudpleieprodukter og i aromaterapibad eller massasje – for å nevne noe. Oljene kan bidra til å gi naturlig velvære på så mange plan.

Selv har jeg brukt eteriske oljer i over 20 år, og jeg forelsket meg helt hodestups når jeg etterhvert kom over doTERRA sine oljer. Her snakker vi skikkelig kvalitet (blant annet kan du finne sporingsnummer på flaskene og slå opp det eksakte innholdet i akkurat denne batchen!), og det er også betryggende å vite at alle planter dyrkes der de naturlig hører hjemme – gjerne i samarbeid med en lokalbefolkning som både kjenner økologien på stedet og som trenger arbeidsplassen dyrkingen gir. Dette betyr at om ulykken er ute, har vi muligheten til å hjelpe både naturen og menneskene som bor der.

På denne siden finner du startpakker for å komme i gang med eteriske oljer i din egen hverdag. Mitt håp er at du skal bruke dem for å skape deg et naturlig liv som du er lykkelig med – om det er å bytte ut syntetiske vaskemidler og duftlys med ekte vare, eller om det er å bygge din egen business. Alt er mulig her, og det er absolutt ingen tvang i noen retning. Følg ditt eget hjerte, og la det føre deg til en sunnere, renere og mer naturlig livsstil! 🙂

Om du vil kjøpe enkeltoljer av meg, er det også fullt mulig. Du finner mer informasjon her.

PS! Du kan kontakte meg her om du har spørsmål!

Viser alle 3 resultater