Shop

Det er flere måter du kan få tak i oljene på. Du kan kjøpe enkeltoljer til utsalgspris, eller du kan få deg din egen doTERRA-konto hvor du får minst 25% rabatt på alle produkter. Det siste er absolutt å anbefale om du vil ha oljene som en del av din naturlige livsstil – du kan spare ganske mange kroner på det. Men selvsagt er det smart å prøvekjøre dem litt først før du eventuelt bestemmer deg for om og hvordan du vil bruke dem!

KJØPE ENKELTOLJER

Hvis du i første omgang har lyst til å prøve en olje eller to før du bestemmer deg for om du vil ha din egen konto hos doTERRA, har du to muligheter. Du kan bli med på min egen bestilling, som jeg sender inn den 15. hver måned. Da sender jeg oljene til deg når jeg får pakken hjem selv – porto kommer i tillegg til utsalgsprisen på oljene. En alltid oppdatert prisliste finner du her. Se i retail-kolonnen for din pris. Du kan gange med ca 10 for å få prisen i norske kroner.

Den andre muligheten er at jeg sender deg små prøver på de oljene jeg til enhver tid har selv (ca 15 dråper i en liten miniflaske), sånn at du kan lukte og teste litt forskjellige før du bestemmer deg. Prisen regner jeg ut på grunnlag av hvilken olje det er, og prisen varierer.

Du kan ta kontakt med meg her , eller sende meg en email med din bestilling på post [at] skogfrue.no.

Sånn får du tak i oljene til redusert pris

Som du ser av prislisten, er det penger å spare om du skaffer deg din egen konto hos doTERRA. Om du vil kjøpe eteriske oljer med 25% rabatt, og i tillegg få lojalitetsrabatter og tilgang til promoer – eller om du har lyst til å selge produktene selv – kan du lett ordne dette på egenhånd.

Hvis du går inn på Skogfruens doTERRA-side, kan du bestille oljene direkte der det står shop. Velg språk og land (dessverre er ikke siden tilgjengelig på norsk enda, men du kan velge svensk eller dansk om engelsk blir for tungvint), og velg produktene du vil ha før du går til kassen og sjekker ut.

Hvis du samtidig vil ha muligheten til å bygge ditt eget nettverk, kan du også bli en Wellness Advocate mens du først er i gang (det var det jeg valgte). Dette kan du gjøre helt risikofritt, og du binder deg ikke til å kjøpe noe som helst utover startpakken.

I så fall går du til denne siden. Her kan du velge mellom å bli forhandler, eller å bli en såkalt Wellness Advocate. Forskjellen er at sistnevnte får med seg forretningsmuligheten, der en forhandler bare kan kjøpe oljene til redusert pris, og at en forhandler må betale ca 200 kroner i året for å holde kontoen åpen. Jeg vil absolutt anbefale at du benytter deg av muligheten og blir en Wellness Advocate – du har ingenting å tape på det, men potensielt ganske mye å vinne hvis du en dag skulle velge å gripe muligheten.

Du kan også oppgradere deg fra forhandler til Wellness Advocate på et senere tidspunkt, om du ikke føler deg helt klar enda.

Når du har bestemt deg for hvilket alternativ som passer best for deg, fyller du ut skjemaet med opplysningene dine og velger til sist hvilken startpakke du vil ha. Du kan også velge å sette sammen din egen startpakke med akkurat de oljene du har lyst på – ta kontakt med meg, så fikser vi det. Minsteprisen for en slik bestilling er ca 1300 kroner, med frakt og toll inkludert, men her får du mange gode oljer og produkter for pengene!

Og til sist klikker du bare på «Process order now» – så har du snart oljene hos deg, og du er i gang!

Lurer du på noe?

Da kan du bare sende meg en email på post [at] skogfrue.no, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!