doterra

Shop

For de som kjenner meg, eller for de som har fulgt denne bloggen en stund, kommer det neppe som noen overraskelse at jeg elsker naturlige produkter og setter umåtelig stor pris på selskaper som ivaretar naturen. Det er derfor jeg har forelsket meg i doTERRA sine eteriske oljer – og selv om jeg har brukt eteriske oljer av forskjellige andre merker de siste 20 årene, var jeg fullstendig solgt den første gangen jeg åpnet en doTERRA-flaske. Her var det en kvalitet jeg ikke hadde kjent før!

Nå har jeg derfor bestemt meg for å leve ut min forkjærlighet for både egenpleie og naturlige produkter på en ny måte, og bli en såkalt Wellness Advovate med disse nydelige oljene. Eteriske oljer kan bidra til å gi velvære på så mange plan – de kan brukes i hudpleie, de kan brukes til å gi en god og avslappende massasje, de kan brukes når du skal lage dine egne rengjøringsprodukter i hjemmet, eller de kan brukes for å skape god stemning og gi deg det fokuset du trenger. Hva med litt oppløftende og frisk appelsinolje i stua? Jeg garanterer deg at det slår syntetiske duftlys!

 

Sånn får du tak i oljene til redusert pris:

Om du vil kjøpe eteriske oljer med 25% rabatt – eller om du har lyst til å selge dem selv – kan du lett ordne dette på egenhånd.

Hvis du går inn på Skogfruens doTERRA-side, kan du bestille oljene direkte der det står shop. Velg språk og land (dessverre er ikke siden tilgjengelig på norsk enda, men du kan velge svensk eller dansk om engelsk blir for tungvint), og velg produktene du vil ha før du går til kassen og sjekker ut.

Alternativt, hvis du samtidig vil ha muligheten til å bygge ditt eget nettverk, kan du også bli en Wellness Advocate mens du først er i gang (det var det jeg valgte). Dette kan du gjøre helt risikofritt, og du binder deg ikke til å kjøpe noe som helst utover startpakken.

I så fall går du til denne siden. Her kan du velge mellom å bli forhandler, eller å bli en såkalt Wellness Advocate. Forskjellen er at sistnevnte får med seg forretningsmuligheten, der en forhandler bare kan kjøpe oljene til redusert pris, og at en forhandler må betale ca 200 kroner i året for å holde kontoen åpen. Jeg vil absolutt anbefale at du benytter deg av muligheten og blir en Wellness Advocate – du har ingenting å tape på det, men potensielt ganske mye å vinne hvis du en dag skulle velge å gripe muligheten.

Du kan også oppgradere deg fra forhandler til Wellness Advocate på et senere tidspunkt, om du ikke føler deg helt klar enda.

Når du har bestemt deg for hvilket alternativ som passer best for deg, fyller du ut skjemaet med opplysningene dine og velger til sist hvilken startpakke du vil ha. Du kan også velge å sette sammen din egen startpakke – ta kontakt med meg, så fikser vi det. Minsteprisen for en slik bestilling er ca 1300 kroner, med frakt og toll inkludert, men her får du mange gode oljer og produkter for pengene!

Og til sist klikker du bare på «Process order now» – så har du snart oljene hos deg, og du er i gang!

 

Lurer du på noe?

Da kan du bare sende meg en email på post [at] skogfrue.no, så skal jeg hjelpe deg så godt jeg kan!